Singur Acasă, un nou film: Cine joacă rolul puştiului?

Singur Acasă, un nou film. Disney a anunțat că pregătește un nou episod ”Singur acasă”. Însă, cine îl va putea înlocui pe Macaulay Culkin, puştiul care a jucat celebrul personaj care a împresionat o lume întreagă, în urmă cu 38 de ani?

Author: Alina Raducu vineri 15 octombrie 2021 , 14:57

Sigur Acasă, un nou film: Cine joacă rolul puştiului?

Sigur Acasă, un nou film: Cine joacă rolul puştiului?

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Astfel, șefii companiei Disney se gândesc să aducă în rolul puștiului, un copil reprezentativ pentru noua generație.

Cine va jouca rolul puştiului din „Singur acasă”?

Totodată, preşedintele executiv al companiei Disney, Bob Iger, a afirmat că filmul ”Singur acasă”, din 1990, va avea o nouă versiune. Așadar, cel mai de succes film de comedie de Crăciun din istorie va fi “reimaginat” pentru noua generaţie.

În filmul original, Macaulay Culkin, care era la acea vreme un puşti de opt ani, rămâne singur acasă de sărbători din greşeală. Actorul, care a avut probleme cu drogurile, după ce a crescut, şi nu a mai obţinut niciodată roluri de mare succes, a venit cu ideea ca filmul să fie relansat într-o nouă versiune.

Însă nu se pune problema să joace în noua peliculă, deşi unii fani îsi doresc in continuare ca el să joace de astă dată rolul tatălui.

Sigur Acasă, un nou film: Cine joacă rolul puştiului?

Sigur Acasă, un nou film: Cine joacă rolul puştiului?

Citeste si: Raed Arafat nu consideră că a greșit la Colectiv. Cum se apără secretarul de stat al MAI în fața acuzațiilor primite: „Dacă noi nu voiam să îi ducem, rămâneau acasă''- kanald.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro

Citeste si: Animest 2021: ansamblu de animații din poveștile unor personaje legendare

Filmul „Singur acasă” a intrat în Cartea Recordurilor

Filmul ”Singur acasă” aduce magia sărbătorilor de iarnă in casa oamenilor si de fiecare dată adună în faţa televizoarelor toată familia în perioada sărbătorilor de iarnă și la peste un sfert de secol de la lansare.

Anul acesta, cea mai de succes comedie de Crăciun din istorie va împlini 28 de ani la 16 noiembrie. Filmul care a avut un buget de 18 milioane de dolari a adus încasări record de peste 476,7 milioane de dolari. La lansare, nimeni nu se aştepta că va avea aşa un imens succes. Ideea filmului a aparţinut scenaristului John Hughes, care l-a descoperit pe Culkin şi a scris povestea special pentru el. Filmul a intrat în Cartea Recordurilor pentru că a rezistat în topuri 12 săptămâni la rând şi a avut cele mai mari încasări din lume în 1990. De aceea au fost realizate alte 4 filme cu aceeaşi temă: “Singur acasă 2: Lost in New York” (1992), Singur acasă 3” (1997), “Singur acasă 4” (2002). Disney se pregătește pentru un nou film ”Singur acasă” pentru noua generaţie.

Citeste si: Halloween 2021: Legendele acestei sărbători


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si