Aceasta este singura ţară din Europa care nu are cazuri de coronavirus! Cum au reușit?

Află care este singura ţară din Europa care nu are cazuri de coronavirus și cum au reușit acest lucru, chiar dacă se află la doar 300 de km de Italia!

A.M.S., marți 17 martie 2020 , 09:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Muntenegru coronavirus. Muntenegru a rămas singura ţară din Europa fără nici măcar un caz confirmat de coronavirus, pandemia care a afectat peste 170.000 de oameni în toată lumea şi a dus la decesul a 6000 de oameni, transmite Mediafax.

Situată la doar 300 de kilometri de Italia, a doua cea mai afectată ţară din lume, Muntenegru a efectuat mai multe teste, însă toate au ieşit negative.

Deniz Türkbay, un vânzător de produse pentru igienă susține că natura liniştită si curată a muntenegrenilor a făcut ca ţara să fie ferită până acum de coronavirus.

Muntenegru coronavirus. ”Nu mi-e frică”

„Nu mi-e frică, suntem o ţară liniştită şi paşnică, avem grijă de curăţenia noastră şi evităm zonele aglomerate. Pur şi simplu nu mai ies la cafenele sau în mall”, spune el.

Muntenegru coronavirus. Potrivit Reuters, Muntenegru a luat deja măsuri în privinţa coronavirusului, la fel ca restul ţărilor afectate. Adunările publice au fost interzise, şcolile, porturile şi unele graniţe au fost închise pentru cel puţin 14 zile ca măsuri preventive împotriva Covid-19.

Muntenegru coronavirus.

Citeste si: Un cunoscut medic din România, infectat cu coronavirus

Citeste si: Măsuri în Marea Britanie pentru prevenirea coronavirusului

Citeste si: Coronavirus - Imunizare colectiva in Olanda. De ce nu vor olandezii sa se izoleze

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si