Sinuciderea afaceristului Ciprian Melinte a facut si victime colaterale! La un an de la moartea barbatului, cele 5 surori pe care Ciprian le ajuta cu bani au fost date in plasament

Omul de afaceri Ciprian Melinte (41 de ani) s-a spanzurat acum un an, din cauza depresiei.

Petru Luca, duminică 25 februarie 2018 , 09:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Pe 17 februarie 2017, Ciprian Melinte (41 de ani), proprietarul unui restaurant din Husi, era gasit spanzurat in podul localului sau. Om de afaceri respectat in zona, Melinte - casatorit si tata a doua fetite - a lasat si un bilet de adio in care a vorbit despre depresia pe care nu o putuse depasi, desi se pare ca si anumite probleme legate de societatile sale l-ar fi determinat sa recurga la acest gest disperat.

Presa locala a relatat pe larg apoi despre ce a insemnat Melinte pentru comunitate, afaceristul fiind recunoscut pentru gesturile sale de caritate. De altfel, disparitia lui Melinte s-a rasfrant negativ si asupra destinului a cinci surori amarate din oras.

 

"Ciprian Melinte era unul dintre oamenii de afaceri, putini, ce-i drept, care obisnuia sã ajute foarte mult pe cei aflati în nevoie. Copiii si angajatii Fundatiei “Star of Hope” din Husi stiu cel mai bine acest lucru, cãci, ani la rând, el i-a sprijinit financiar. Îl aducea la ei pe Mos Crãciun, nu înainte de a citi toate scrisorile pe care copiii le scriau. De asemenea, Ciprian Melinte a fost cel care s-a implicat în ajutarea familiei Bahnar (un caz social, cunoscut la nivel local). În aceastã familie în care era o mamã bolnavã si un tatã cu afectiuni psihice, cresteau în conditii vitrege 5 fetite. Ca sã nu fie luate la stat, Ciprian i-a ajutat pe pãrinti sã mai facã ceva la casã, i-a ajutat cu alimente, rechizite pentru fetele care ajunseserã la scoalã si grãdinitã. Din pãcate, pãrintii se bucurau de ajutor, dar nu fãceau nimic pentru proprii copii, iar, între timp, vãzând cã lucrurile nu se îndreaptã, DGASPC Vaslui a luat cele 5 fetite si le-a dat în plasament", noteaza publicatia locala vremeanoua.ro.  

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si