Mai multe masini au parcat in fata casei afaceristului, inca de la primele ore ale diminetii. Cu privirile in pamant, cu ochelari de soare la ochi si toti imbracati in haine de culoare neagra, fii dar si apropiatii lui Vasile Turcu nu au suflat o vorba in fata camerelor de filmat.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

O stare apasatoare de agitatie a invaluit vila din nordul capitalei. Baietii fostului actionar de la Dinamo se feresc sa-si planga tatal in fata camerelor. Si-au ascuns fetele sub hanorace cu gluga iar prietenii par ca au intrat in slientio stampa.

Absolut nimic nu au spus. Doar din surse se stie ca starea de sanatate a lui Vasile Turcu este neschimbata- se zbate intre viata si moarte.  

Gurile rele spun ca principalul motiv pentru care ar fi recurs la gestul extrem de acum trei zile este faptul ca afaceristul ar fi stiut ca era vizat de o urmatoare ancheta. Ar fi incercat sa scape de ce i-a mai ramas din  avere si ar fi pus o parte din bani pe numele iubitei. In biletul de adio si-ar fi cerut iertare familiei ca nu o mai poate sustine la fel cum o facea in trecut.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si