Ca la alba neagra se joaca cei din conducerea liceului cu nervii unor parinti din Timisoara. In urma cu o luna, au crezut ca au tras lozul castigator, cand fiica lor a fost admisa la prestigioasa institutie de invatamant, in baza unui criteriu cel putin bizar: ca mama ori tatal copilului sa aiba serviciul la doar un  kilometru distanta fata de scoala.

Cu ajutorul aplicatiei Google Maps se calculeaza distanta de mers pe jos intre serviciu si scoala.  Problema e ca liceul apare pe doua strazi diferite. Confuzia a dat peste cap punctajul parintilor la inscriere.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Se poate gresi, important este sa retinem ca se greseste, nu se face cu rea intentie. S-a gresit in cazul asta”, a declarat Cornel Petroman, directorul liceului.

Chiar daca directorul recunoaste greseala, eleva, intital adminsa, a fost respinsa. Cei de la inspectorat ridica din umeri. Cum unitatea de invatamant nu are circumscriptie scolara, nu are nici strada arondata. 

„Cu aceeasi unitate de masura au fost recalculate cu acea aplicatie despre care parintii spun ca nu a fost updatata din 2014. Este posibil sa aiba dreptate, nu ii pot contrazice, insa cu aceeasi unitate de masura i-am verificat pe toti”, sustine Aura Danielescu, inspector sef ISJ Timis.

Parintii nemultumiti sunt hotarati sa ceara o expertiza topografica si sa dea in judecata unitatea de invatamant.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si