Șnițel. Cum se prepară corect. Ingredientul secret de care multe gospodine nu știu
Șnițel. Cum se prepară corect șnițelele. Există un ingredient secret pe care multe gospodine nu îl folosesc. Iată rețeta!

In articol:
Șnițel. Pentru a găti șnițelele după această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
1300 g carne de porc
lapte
2 ouă
2 lingurițe de sare
2 lingurițe de piper
2 lingurițe de zahăr
făină
Citeste si: Tochitura. Cum se prepară corect. O rețetă excelentă pentru weekend!
Mod de preparare:
Șnițel. Cu ajutorul unui cuțit, feliem carnea de porc, pe urmă o frăgezim. Într-un bol, adăugăm sarea, zahărul, piperul. Amestecăm foarte bine, pe urmă condimentăm carnea. Așezăm bucățile de carne pe o farfurie.
Citeste si: Varza murată. Cât de periculoasă este, de fapt, zeama de varză acră pentru sănătate
Șnițel. Pe deasupra, turnăm lapte cât să le acopere. Le lăsăm timp de 3 ore.
Citeste si: Musaca de cartofi cu cașcaval. Ingredientul care o face absolut delicioasă!
Șnițel. Dăm bucățile de carne prin făină, ou și le prăjim într-o tigaie încinsă cu ulei, la foc mic. Gătim, pe ambele părți, până se rumenesc frumos.
Citeste si: Varza roșie. Adevărul despre această legumă. Ce se întâmplă în corpul tău când o consu
Sursa: bzi.ro
Cartofi la cuptor. Rețeta perfectă: Crocanți la exterior și foarte pufoși la interior
Cartofi la cuptor. Acești cartofi sunt perfect copți – sunt crocanți la exterior și foarte pufoși la interior.
Citeste si: Regina Maria, desertul pe care toată lumea îl iubeşte. Cum să îl prepari ca un mare cofetar
Cartofi la cuptor. Ingrediente:
900 g cartofi albi, tăiați în două sau în patru
3 linguri ulei de măsline
1 lingură ierburi aromatice tocate (rozmarin și cimbru)
1 linguriță sare grunjoasă
1 linguriță usturoi pudră
35 g parmezan ras
Cartofi la cuptor. Mod de preparare:
Preîncălzești cuptorul la foc potrivit. Combini într-un bol mic ierburile aromatice, sarea, usturoiul și parmezanul, apoi dai deoparte amestecul. Așezi cartofii tăiați într-un bol mare și îi stropeșți cu ulei de măsline. Îi amesteci bine, ca să se acopere. Presari amestecul de condimente și mai amesteci o dată cartofii, ca să fie complet acoperiți.
Îi așezi într-o tavă de copt nu foarte adâncă, iar dacă ți-au mai rămas condimente în bolul mic, le pui acum.
Citeste si: Plăcintă cu dovleac. Cea mai bună și simplă rețetă
Dai tava la cuptor 20-30 de minute, în funcție de cât de mari sunt cartofii, până când aceștia se înmoaie. Servești imediat cei mai buni cartofi la cuptor, ca garnitură.





