Șnițel. Cum se prepară corect. Ingredientul secret de care multe gospodine nu știu

Șnițel. Cum se prepară corect șnițelele. Există un ingredient secret pe care multe gospodine nu îl folosesc. Iată rețeta!

R.B., marți 12 noiembrie 2019 , 15:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Șnițel. Pentru a găti șnițelele după această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

1300 g carne de porc
lapte
2 ouă
2 lingurițe de sare
2 lingurițe de piper
2 lingurițe de zahăr
făină

Citeste si: Tochitura. Cum se prepară corect. O rețetă excelentă pentru weekend!

Mod de preparare:

Șnițel. Cu ajutorul unui cuțit, feliem carnea de porc, pe urmă o frăgezim. Într-un bol, adăugăm sarea, zahărul, piperul. Amestecăm foarte bine, pe urmă condimentăm carnea. Așezăm bucățile de carne pe o farfurie.

Șnițel

Citeste si: Varza murată. Cât de periculoasă este, de fapt, zeama de varză acră pentru sănătate

Șnițel. Pe deasupra, turnăm lapte cât să le acopere. Le lăsăm timp de 3 ore.

Citeste si: Musaca de cartofi cu cașcaval. Ingredientul care o face absolut delicioasă!

Șnițel. Dăm bucățile de carne prin făină, ou și le prăjim într-o tigaie încinsă cu ulei, la foc mic. Gătim, pe ambele părți, până se rumenesc frumos.

Șnițel

Citeste si: Varza roșie. Adevărul despre această legumă. Ce se întâmplă în corpul tău când o consu

Sursa: bzi.ro

Cartofi la cuptor. Rețeta perfectă: Crocanți la exterior și foarte pufoși la interior

Cartofi la cuptor. Acești cartofi sunt perfect copți – sunt crocanți la exterior și foarte pufoși la interior. Așadar, dacă vrei o garnitură simplă care să meargă la orice mâncare, încearcă această rețetă pentru cei mai buni cartofi la cuptor. Cartofii copți sunt delicioși cu carne de pui sau cu friptură de porc.

Citeste si: Regina Maria, desertul pe care toată lumea îl iubeşte. Cum să îl prepari ca un mare cofetar

Cartofi la cuptor. Ingrediente:

900 g cartofi albi, tăiați în două sau în patru
3 linguri ulei de măsline

1 lingură ierburi aromatice tocate (rozmarin și cimbru)
1 linguriță sare grunjoasă
1 linguriță usturoi pudră
35 g parmezan ras

Cartofi la cuptor. Mod de preparare:

Preîncălzești cuptorul la foc potrivit. Combini într-un bol mic ierburile aromatice, sarea, usturoiul și parmezanul, apoi dai deoparte amestecul. Așezi cartofii tăiați într-un bol mare și îi stropeșți cu ulei de măsline. Îi amesteci bine, ca să se acopere. Presari amestecul de condimente și mai amesteci o dată cartofii, ca să fie complet acoperiți. Îi așezi într-o tavă de copt nu foarte adâncă, iar dacă ți-au mai rămas condimente în bolul mic, le pui acum.

Șnițel

Citeste si: Plăcintă cu dovleac. Cea mai bună și simplă rețetă

Dai tava la cuptor 20-30 de minute, în funcție de cât de mari sunt cartofii, până când aceștia se înmoaie. Servești imediat cei mai buni cartofi la cuptor, ca garnitură.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si