Soarece, fotografiat intr-un salon de la Maternitatea din Timisoara

Un soarece a fost fotografiat intr-un salon al Maternitatii ”Doctor Dumitru Popescu” din Timisoara, imaginea ajungand pe retelele de socializare. Conducerea unitatii sanitare nu a dorit sa comenteze incidentul, afirmand ca se vor face verificari.

V.P., marți 24 octombrie 2017 , 18:29

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Prietena unei paciente a Maternitatii ”Doctor Dumitru Popescu” din Timisoara, cunoscuta ca Maternitatea Odobescu, dupa numele strazii pe care se afla, a postat pe Facebook o poza cu un soarece aflat sub un pat de spital.

"As dori sa se faca publica povestea spitalului de ginecologie Odobescu. Ieri (luni – n.r) am fost cu prietena mea insarcinata sa se interneze. Dupa ce am asteptat doua ore sa o poata lua cineva in evidenta (desi are medicul ei privat care primeste foarte multa «atentie») a primit in sfarsit un salon, dar nu era singura in camera. Coleg de camera ii era un soarece. Am ramas socata, nu imi vine sa cred…", a scris Anca Gemes-Simon, cea care a publicat fotografia pe Facebook.

Conducerea unitatii sanitare nu a dorit sa comenteze incidentul si a spus ca va face verificari.

Maternitatea ”Doctor Dumitru Popescu” din Timisoara apartine de Spitalul Municipal, functionand intr-o cladire partial retrocedata vechilor proprietari.

Conducerea Spitalului Municipal intentioneaza sa mute Maternitatea din acest loc.
 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si