ȘOCANT! Imaginile groazei! Cum umilește un copil de 7 ani o fostă vânzătoare, devenită profesor!

Un elev de 7 ani de la o școală din județul Iași a fost aspru pedepsit de învățătoare pentru că a deranjat ora

E.T., luni 14 octombrie 2019 , 17:08

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Un elev de 7 ani de la o școală din județul Iași a fost aspru pedepsit de învățătoare pentru că a deranjat ora. Copilul, diagnosticat cu insuficiență cardiacă, a fost pus să stea în genunchi și cu mâinile ridicate în fața clasei din unitatea de învățământ dion comuna Dagâța.

Citeste si: VIDEO | After school cu bani de la stat. Ce sume vor primi lunar părinții elevilor

Citeste si: O nouă tragedie aviatică! A fost nevoit să aterizeze forțat! Mai mulți morți și răniți grav!

Cazul a fost sesizat de consilierul pe probleme de romi din Prefectură, Elena Motaș. Mai mult, aceasta spune că învățătoarea este, de fapt, o fostă vânzătoare din sat promovată fără concurs, din lipsă de dascăli.

"Această doamnă a venit însoțită la școală de sotul ei și de propriul copil. A considerat foarte educativ să pună un copil rom din clasa a II-a să stea în genunchi cu mâinile sus... drept pedeapsă. Copilul suferea de obezitate și insuficiență cardiacă. Să umilești un copil de 7 ani în fața propriului copil mi se pare o lecție de rasism și un abuz emoțional fără precedent. Umilința ar fi durat și mai mult dacă educatoarea nu ar fi dat buzna în clasă, educatoarea de etnie roma. Directorul a încercat să mușamalizeze incidentul și a sfătuit-o pe vânzătoare să demisioneze, insistând ca mama elevului sa nu facă sesizare", se arată în postare.

 

În urma acestei postări, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi au demarat o anchetă.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si