Două surori au decedat, ieri, 8 august 2021. Un cumplit accident a avut loc în Brașov, unde un șofer a intrat în plin în spatele căruței în care se aflau minorele. Bărbatul este răvășit de ceea ce a făcut și regretă totul.

Citeste si: VIDEO| Trei prieteni au murit pe loc după ce mașina lor a fost spulberată de un TIR, la Focșani

Două fetițe, în vârstă de trei și 14 ani au murit în accidentul produs într-o localitate din Brașov. Un șofer care circula cu viteză mare pe drumul județean a intrat în plin în căruța în care acestea se aflau.

Citeste si: VIDEO| Un bărbat care circula pe trotinetă a fost ucis de un motociclist, în urma unei șicanări în trafic

Accident cumplit în Brașov

După impact, căruța a fost aruncată pe constrasens și izbită din plin de către o altă mașină. Impactul a fost unul extrem de violent, iar surorile au murit pe loc. Alți trei minori au avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Șoferul, în vârstă de 28 de ani, a mărturisit că este extrem de afectat. El a declarat că nu a putut să-și mai controleze autoturismul și să frâneze. Șoferul a transmis că regretă totul, încât ar fi fost mai bine să moară el decât să piardă cele două fetițe nevinovate. „Îmi doresc să mor, să fi fost eu în locul lor(...) S-au blocat frânele și nu a mai reacționat mașina în niciun fel.

Mașina am luat-o de o săptămână”, a spus el.

Citeste si: Atenție, șoferi! Ceață densă pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa. Vizibilitatea este redusă

șofer accident brașov 8 august 2021
Accident rutier pe 8 august 2021.[Sursa foto: PixaBay]

La locul accidentului au ajuns mai multe echipaje, însă pentru cele două minore nu s-a mai putut face nimic. Bărbatul, de 28 de ani, care a izbit din plin căruța riscă mulți ani după gratii. El este cercetat penal pentru ucidere din culpă. Tânărul a fost audiat pentru a se afla ce s-a întâmplat de fapt și care a fost cauza precisă a accidentului soldat cu doi morți și trei răniți grav.

Citeste si: Lovitură cruntă pentru șoferi! Aceste mașini vor fi total interzise! De când se aplică legea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si