Accidentul teribil a avut loc în cursul nopții de joi spre vineri, în jurul orei 01:20, când polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Vrancea au fost anunțați printr-un apel la 112 . În urma coliziunii, toate cele 3 persoane aflate în autoturismul Audi lovit de TIR au decedat.

Citeste si: Ei sunt tinerii care au pierit în tragicul accident din Teleorman. Ștefan și Radu vor fi conduși pe ultimul drum

Potrivit presei locale, la volanul mașinii se afla un tânăr de doar 19 ani. În aceeași mașină mai erau doi tineri, unul de 22 de ani și celălalt de aproximativ 25 de ani, toți din Vrancea. Cei trei au decedat pe loc după impactul frontal cu autocamionul. 

Trei tineri au murit pe loc după ce mașina lor a fost spulberată de un TIR, la Focșani
Mihai Băjenaru a murit în urma teribilul accident.[Sursa foto: Facebook.com]

Trei prieteni au murit într-un teribil accident de circulație

Unul dintre aceștia, pe numele său Cătălin Enache, a fost polițist în cadrul Brigăzii Rutiere București, însă a fost pus la dispoziție de acum 2 ani, după ce a fost prins conducând drogat la volan.

Trei tineri au murit pe loc după ce mașina lor a fost spulberată de un TIR, la Focșani
Cătălin Enache a murit în urma teribilul accident.[Sursa foto: Facebook.com]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

În urmă cu doar o săptămână, Cătălin s-a filmat la o petrecere, alături de manelistul Dani Mocanu,  dar și de marele actor Jean-Claude Van Damme, venit în vizită în România.

 

Trei tineri au murit pe loc după ce mașina lor a fost spulberată de un TIR, la Focșani
Claudiu Despa a murit în urma teribilul accident.[Sursa foto: Facebook.com]

IPJ Vrancea: Conducătorul tirului nu se afla sub influența băuturilor alcoolice 

“În cursul nopții, ora 01:20, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Vrancea au fost anunțați prin apel 112 despre faptul că pe Drumul Național 2 E85, pe centura municipiului Focșani, zona Supeco, a avut loc un accident rutier între un

tir și un autoturism. În zona producerii accidentului, traficul s-a desfășurat alternativ, fiind blocat pe sensul de mers Focșani- Buzău. În urma coliziunii, cele 3 persoane din autoturism au decedat. Conducătorul tirului nu se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii evenimentului. Acesta nu a necesitat îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, poliţiştii efectuând cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, au transmis reprezentanții IPJ Vrancea.

Imaginile surprinse la fața locului sunt șocante. Din autoturism a rămas un morman de fiare.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de intervenție de la ISU Vrancea, SAJ Vrancea, dar și de la Poliție și Jandarmerie.

Sursa: Monitorul de Vrancea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si