O glumă proastă l-a costat viața pe un bărbat de 50 de ani, din Curtea de Argeș, care noaptea trecută a murit într-un accident rutier pe care l-a provocat chiar el, în timp ce era urmărit de Poliție. Incidentul a avut loc în jurul orei 02.34, pe bulevardul Dem Rădulescu din Râmnicu Vâlcea, informează Gazeta valceana.

Citeste si: O fetiță de 1 an și jumătate din Galați, ucisă din greșeală de unchiul ei. A fost chemat elicopterul SMURD

Bărbatul, reclamat la 112 că deține un pistol asupra sa

Potrivit IPJ Vâlcea, un apel pe 112 anunța faptul că un bărbat care se afla la volanul unui autoturism le-ar fi arătat un pistol unor persoane, după care a plecat în trombă.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au intervenit imediat în zonă pentru depistarea autoturismului, însă în momentul în care a fost oprit, șoferul a demarat cu viteză de lângă echipajul de poliție, care a pornit în urmărirea lui.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Trafic blocat pe DN 17B. Mai mulți bolovani și copaci au căzut de pe versant chiar în fața șoferilor

La o intersecție, acesta a intrat în coliziune cu un alt autoturism, impactul fiind unul atât de puternic încât șoferul autoturismului urmărit a murit.

"Pistolul" era de fapt o brichetă

“În urma verificărilor efectuate a fost găsit în autoturism și "pistolul" în cauză, acesta dovedindu-se a fi o brichetă nefuncțională.

Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a transmis IPJ Vâlcea.

Șoferul teribilist care a fugit de poliție avea 50 de ani şi era din municipiul Curtea de Argeş.

Bărbatul reclamat la 112 că deține un pistol asupra sa a demarat în trombă de lângă polițiști și a sfârșit într-o altă mașină[Sursa foto: Gazetavalceana.ro]

VIDEO- Imagini cu momentul accidentului:

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si