Șofer în vârstă de 8 ani cu 140 km la oră pe autostradă

Un copil în vârstă de 8 ani a făcut o plimbare cu automobilul părinților, apoi a fost găsit într-un refugiu al autostrăzii cu direcția Dortmund. Băiatul avea 140 km la oră.

marți 10 septembrie 2019 , 11:01

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Pe lângă triunghiul reflectorizant, copilul aprinsese chiar și avariile. După ce polițiștii s-au îndreptat spre el, copilul le-a spus că tot ce a vrut era o plimbare, apoi a început să plângă, anunţă BBC.

Citeste si: O tânără din Curtea de Argeș, bătută și batjocorită de un recidivist în timp ce mergea spre muncă

Citeste si: Andrei Banu, găsit cu gâtul tăiat chiar în fața locuinței

Mama copilul a informat poliția la ora 00:25 că fiul ei a fugit din casa lor din partea de vest a Soestului cu automobilul familiei, o mașină automată. Copilul nu era un „începător” în ceea ce privește condusul. Părinții acestuia au declarat că fiul lor a condus în mai multe dăți mașina acestora în perimetrul proprietății lor. În plus, copilul practică kartingul și a fost dus pe circuit de multe ori.

Citeste si: VIDEO | Pasiunile sunt adevărate terapii. Psihoterapeut: „Sunt eliberate emoțiile negative”

La ora 1:15 mama copilului a anunțat autoritățile că și-a găsit fiul pe autostrada A44. Copilul era foarte speriat. Se pare că micuțul a început să se simtă rău așa că a decis să oprească, nu înainte de a-și lua toate măsurile pentru a fi sigur că automobilul este semnalizat corespunzător. Din datele polițiștilor, nu a fost înregistrată nicio victimă sau pagubă iar copilul este și el teafăr.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si