Șoferul lui ÎPS Teodosie a rămas fără permis după ce a fost prins de polițiștii de la rutieră cu o viteză de 235 de kilometri la oră.

Șoferul lui ÎPS Teodosie a fost surprins conducând cu 235 de kilometri la oră

Nu mare le-a fost mirarea polițiștilor în momentul în care în dreapta a fost surprins IPS Teodosie.

„Astăzi, în jurul orei 15.50, polițiști din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe A2, sensul de mers București – Constanța, au depistat, la km 139, un bărbat, de 28 de ani, care conducea un autoturism, fiind înregistrat cu aparatul radar având o viteză de 235 km/h”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Cei care fac glume despre biserică vor primi doi ani de închisoare. ÎPS Teodosie: „Libertatea de credință nu trebuie să fie batjocorită”

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei, totodată fiindu-i reținut, în vederea suspendării, permisul de conducere pentru 120 de zile.

Arhiepiscopul Tomisului scapă de amenda primită pentru că nu a respectat izolarea

Amenda a fost anulată, marţi, de Judecătoria Constanţa, decizia instanţei nu este însă definitivă.

Citeste si: VIDEO- Teodosie, amendat că nu a respectat măsurile Covid-19 în pandemie, câștigă procesul

„IPS Teodosie, amendat de către Poliția din Constanța că nu a respectat măsura abuzivă a izolării la domiciliu, câștigă procesul cu Poliția Română și anulează amenda de 1.000 de lei dar se și constată că slujba din 24 ianuarie de pe faleza cazinoului din Constanța a fost săvârșită in mod legal.

Procesul l-am pornit în ianuarie, iar opt luni de zile am reușit să dovedim că IPS Teodosie a fost amendat pe nedrept și „izolat” în mod abuziv”,  a declarat avocatul Adrian Cuculis.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si