În comuna Căpreni, din județul Gorj, funcția de primar a fost ocupată, timp de 34 de ani, de aceeași persoană. Potrivit informațiilor transmise de adevărul.ro, Emil Cătănoiu a fost edilul comunei de la Revoluție până în prezent și ar candida pentru al nouălea mandat.

Cine este cel mai vechi primar din România?

Emil Cătănoiu a ocupat funcția de viceprimar, înainte de a deveni primar.

Actualul edil a fost viceprimar în anul 1987, iar în anul 1990, a devnit primar al localității Căpreni.

Edilul se laudă cu faptul că îi cunoaște pe toți cetățenii. În localitatea Căpreni, populația se pare că depășește cu puțin 2.100 de locuitori.

Citește și: VIDEO. Florin Piersic, monitorizat atent de medicii din Capitală. Care a fost dorința marelui actor la plecarea din Cluj?

După așa de mulți ani este normal să-i cunosc pe toți locuitorii după nume, iar multora le cunosc și problemele cu care se confruntă. Acum îmi este mai greu cu numele acestea de copii care sunt inspirate din alte țări,  a declarat edilul, potrivit adevărul.ro.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Bărbatul, care a ocupat pentru 34 de ani funcția de primar a comunei Căpreni, a mărturisit că a aflat recent că este singurul edil din România cu opt mandate. Mai mult decât atât, bărbatul se pare că va candida pentru obținerea celui de-al nouălea mandat.

A m participat recent la o întrunire a Asociației Comunelor din România și am constatat acolo că sunt singurul primar din țară cu opt mandate plus încă doi ani, din 1990 și până în 1992, când s-au organizat aleger i, a declarat edilul, potrivit adevărul.ro

Cel mai vechi primar din România se pare că a vorbit și despre prima investiție pe care a adus-o în comună, în anul 1993. Edilul mărturisește că este vorba despre o rețea de gaze.

Citește și: Ceaiul care topește grăsimea și te scapă de răceală. Maica Ecaterina spune cum se prepară: "Antibiotic natural"

În prima fază nu au prea fost fonduri pentru investiții. Primul proiect a fost depus în anul 1993 și a constat în introducerea rețelei de gaze în localitate, mai ales că de pe teritoriul comunei noastre se extrag gaze, însă noi nu beneficiam atunci de ele. În anul 1994 a început lucrarea, a declarat edilul, potrivit adevărul.ro .  

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si