Sora lui Donald Trump îl desființează pe cel mai puternic om al Planetei

Maryanne Trump Barry, sora lui Donald Trump, îl desființează pe cel mai puternic om al Planetei, Președințele SUA, spunând despre el că nu are „principii” și că a „mințit”. Totul apare în înregistrări secrete.

Author: R.I. duminică 23 august 2020 , 13:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Sora lui Donald Trump critică abordarea controversată a imigrației avută de liderul SUA și sugerează că familia sa nu are încredere în el. Acuzațiile apar într-o înregistrare secretă realizată de nepoata sa, Mary Trump, în timpul a 15 ore de conversații telefonice din perioada 2018 și 2019.

Maryanne, în vârstă de 83 de ani, a mai spus că fratele ei „nu citește” și l-a catalogat drept „crud” pentru politicile sale de imigrare, în urma cărora mii de copii au fost despărțiți de familiile lor și ținuți în centre de detenție, potrivit Mirror.

Citeste si: Tragedie fără precedent. 13 tineri au murit pentru că nu au respectat carantina

Trump ar fi plătit pentru a intra la facultate

În aceleași înregistrări, obținute de Washington Post, doamna Trump Barry spune că fratele ei a plătit un prieten să susțină examenele în locul lui pentru a intra la facultate.

Această afirmație fusese formulată și anterior de către Maryanne, însă până acum nu a dezvăluit sursa acuzației.

Citeste si: Terifiant! Un tânăr și-a ucis adversarul dintr-un joc video după ce l-a "vânat" 2.700 de kilometri

Sora Președintelui a mai spus că obișnuia să-i facă temele fratelui său, iar când a fost întrebată despre realizările acestuia, a indicat „cinci falimente”.

Conversațiile secrete sunt date publicității la o zi după ce Trump a participat la ceremonia funerară organizată la Casa Albă pentru fratele său, Robert.

Având în vedere că în SUA au loc alegeri prezidențiale pe 3 noiembrie, conversațiile cu doamna Trump Barry pot reprezenta o lovitură dăunătoare pentru Președinte, care candidează pentru cel de-al doilea mandat.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si