Bianca și Sorin au încercat să se cunoască cât timp au fost în Casa Iubirii, însă eliminarea neașteptată a concurentei le-a dat relația peste cap.

Citeste si: Bianca Mitroi, concurenta eliminată din Casa Iubirii, va fi foc și pară. Ce au făcut Sorin și Natalia

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?- wowbiz.ro

Sorin s-a emoționat după ce a citit scrisoarea pe care Bianca i-a trimis-o. "Dragul meu Sorin, încep această scrisoare prin a-ți spune că mi-ai lipsit în tot acest timp mai mult decât ai fi crezut.
Nu am reușit să ne spunem lucruri pe care ni le doream, doarece timpul meu acolo, în "Casa Iubirii", s-a scurs atât de repede, iar odată cu eliminarea mea am simțit că am lăsat ceva în urmă. Vreau să știi că ai locul tău acolo, în inima mea, și îmi pare rău de faptul că am pus bariera distanței între noi atunci când ne-am cunoscut, de teama de a nu fi rănită.  Independent de voința mea, îți căutam mereu privirea și pe măsură ce fugeam, de fapt mă îndepărteam mai mult, iar tu ai simțit asta, tocmai de aceea nu ai renunțat la mine. Am fost rece, distantă, am părut indecisă, dar în realitate îmi doresc atât de tare să fiu iubită, înțeleasă, protejată și salvată din umbra trecutului.

Sunt în acel punct al vieții în care îmi doresc o familie, iar asta se construiește în timp, pas cu pas. Nu doresc să mă grăbesc, deoarece vreau să trăiesc o iubire mare, profundă, care să reziste pentru totdeauna. Îți mulțumesc că m-ai ascultat și nu m-ai judecat, m-ai privit cu ochii tăi blânzi, m-ai lăsat să văd bunătatea sufletului tău și că ai fost atât de protector cu mine.
Acum te urmăresc de acasă, ești atât de frumos când râzi, Îmi doresc ce e mai bine pentru tine, să fii mereu liniștit și să îți urmezi mereu inima. Ai grijă de tine, te îmbrățisez cu drag și dor, Bianca."
, sunt rândurile pe care Bianca i le-a scris lui Sorin.

Citeste si: Concurenții din ”Casa Iubirii” au lăsat rivalitățile pentru a se juca. Prestația lui Radu a stârnit hohote de râs

Întrebat de Andreea Mantea dacă își dorește ca Bianca să se întoarcă în casă, acesta a spus: Sincer, da, mi-aș dori să se întoarcă. Să nu mă înțeleagă greșit celelalte persoane. Au fost săptămâni în care am luptat, m-am implicat să am șansa de a o cunoaște și lucrul ăsta nu s-a întâmplat."

Citeste si: Maria Dragomiroiu, mărturisiri cutremurătoare despre momentul în care a fost la un pas să își piardă viața, după ce a ațipit la volan: „Când am deschis ochii, în fața mea era un pom.”- kfetele.ro

Citeste si: Atacat de rechin. Un actor celebru din "Piraţii din Caraibe" a murit la 49 de ani. Și-a găsit sfârșitul în timp ce făcea surfing- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si