Andreea Mantea a făcut un anunț neașteptat, chiar în ziua de Paște. Prezentatoarea emisiunii „  Casa iubirii”  a dezvăluit că unul dintre concurenți a fost descalificat.

Citeste si: Primele tensiuni în Casa iubirii! Andreea Mantea i-a dat replica unuia dintre concurenți: „Mă văd nevoită să te pedepsesc! Ai interzis”

Robert Andrei a fost descalificat

Săptămâna a început cu o veste proastă pentru concurenții din Casa Iubirii, după ce au observat că unul dintre colegii lor nu se află în platou.â

Citeste si: Bianca de la Casa Iubirii a făcut declarații după eliminare: „Sorin era alesul meu. M-a cucerit cu blândețea”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Andreea Mantea a fost cea care a făcut anunțul: „Am un anunț important de făcut, atât pentru voi, cât și pentru telespectatori. Robert Andrei nu mai este concurent în Casa Iubirii, este descalificat”. 

Cine este Robert Andrei de la Casa iubirii

Robert Andrei își dorea foarte mult să plece din emisiune cu o fată și să cunoască fiorii dragostei.

Citeste si: Cine este Dori (Doriana Burean) de la emisiunea Casa Iubirii? „Sunt complicată uneori și cam încăpățânată”

„Despre mine pot spune multe, dar varianta scurtă este că sunt perfect. Sunt perfect pentru relații lungi și stabile fiindcă iubesc din tot sufletul. Respect persoana de lângă mine și sunt foarte atent cu ea. Fetelor, ce vă puteți dori mai mult?', a precizat Robert Andrei Dobre la intrarea în competiție.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si