In articol, Sorin Ovidiu Vintu explica cum, in opinia lui, atat "gasca lui Dragnea", cat si "gasca lui Iohannis" au mintit in ultimele 2 luni. El a mai dezvaluit care sunt cauzele si efectele pe termen scurt si mediu ale evenimentelor care au avut loc in tara noastra.

In ceea ce il priveste pe Dragnea, SOV a explicat ca totul a inceput cu crearea perceptiei ca SRI este de fapt politie politica.



"Perceptia directa si subliminala care ti s-a indus, bai generatie, este ca SRI= politie politica, justitia fabrica dosare si incarcereaza politicieni si oameni de afaceri nevinovati, Dragnea este nevinovat dar DNA-ul cel rau vrea sa-l “faca”. Drept recompensa pentru ajutorul dat, lui Ghita i se ofera o fereastra de oportunitate de mai bine de doua saptamani in care sa nu-l caute nimeni, el avand astfel posibilitatea sa se ascunda cu tot cu banii furati.

O a doua etapa a fost cea a sistemului penitenciar. Daca va amintiti, incepand cu a doua jumatate a anului trecut, televiziunile au inceput sa arate situatia din penitenciare, sensibilizand liderii de opinie, care, la randul lor, au sensibilizat o parte a populatiei. Fire simtitoare, domnul Dragnea preia tema impreuna cu tot activul de partid si explica romanilor ca asa nu se mai poate, ca si hotii sunt oameni, ca va trebui sa platim drept despagubiri sume imense anual si ca trebuie neaparat sa facem ceva cat nu e prea tarziu.
Considerand ca primele doua etape ale manipularii sunt suficiente, fara acte preparative au trecut la etapa finala, demascandu-si in mod absolut cretin intentiile reale: exonerarea penala a abuzului in serviciu cu prejudicii de pana la 200.000 lei, fapta penala care era retinuta in sarcina lui Liviu Dragnea in dosarul penal aflat la I.C.C.J.


 

Care hoti, care tratament uman, care supraaglomerare, care CEDO, care

amenda? Urgenta era dezincriminarea lui Dragnea, care trebuia facuta pe loc, iar proiectul legii gratierii – o lege care nu rezolva absolut nimic din problemele sistemului penitenciar, trimisa in parlament alaturi de alte doua proiecte similare depuse de PNL si UDMR inca de anul trecut", scrie SOV, pe blog.

"Pentru Iohannis a inceput batalia pentru al doilea mandat iar scoaterea din cursa a principalului sau contra-candidat, Liviu Dragnea, prin orice mijloace, este principalul lui obiectiv in aceasta faza. Ordonata care-l scotea practic din zona puscariei pe seful PSD l-a determinat pe Iohannis sa conceapa, impreuna cu echipa lui, o contramanipulare de mari proportii, bazandu-se si el nu pe prostia ci pe buna credinta a unui numar imens de oameni.(...)


 

Citeste aici in continuare care sunt consecintele si ce solutii propune SOV

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si