Sorina şi părinţii ei adoptivi, blocați pe Aeroportul Otopeni. Ce s-a întâmplat

Au fost clipe tensionate pentru soţii Săcărin şi Sorina, fetiţa pe care au adoptat-o, în Aeroportul Otopeni. Aceştia au pierdut avionul spre America şi au fost nevoiţi să cumpere alte bilete.

R.B., luni 22 iulie 2019 , 11:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Duminică dimineaţă, atunci când Ramona şi Gabriel Săcărin, alături de micuţa Sorina au mers în aeroport pentru a pleca în America, ceva s-a întâmplat.

Soţii Săcărin şi-au păstrat calmul, au cumpărat alte bilete de avion şi două ore mai târziu au părăsit România. Au şi ajuns în America, acolo unde de astăzi, Sorina este cetăţean american, scrie adevarul.ro.

Citeste si: Sorina, fetiţa din Baia de Aramă adoptată de o familie de români din SUA, a părăsit ţara

Mama adoptivă a Sorinei, Ramona Săcărin, a ridicat, vineri, paşaportul fetiţei de la Serviciului pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Dolj. Ea a spus că încă nu şi-au făcut planuri pentru plecarea din ţară, întrucât nu ştiau dacă vor avea sau nu paşaportul. Joi, Judecătoria Slatina a decis că fetiţa din Baia de Aramă poate părăsi ţara.

Judecătoria Slatina a respins, joi, cererea procurorului general Bogdan Licu prin care solicita ca Sorina, fetiţa din Baia de Aramă adoptată de o familie din America, să nu poată părăsi ţara. Decizia este executorie, dar nu definitivă.

Citeste si: VIDEO | Sorina, drum liber sper America

Procurorul general al României, Bogdan Licu, a formulat o cerere de ordonanţă preşedinţială prin care a solicitat interzicerea părăsirii teritoriului României de către Sorina.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si