Soseaua spre Institutul Magurele e asfaltata de urgenta pentru vizita presedintelui francez

Muncitorii lucreaza la viteza maxima pentru asfaltarea drumului catre Institutul de Fizica Atomica din Magurele, un drum care ar trebui sa lege importantul centru de cercetare de Bucuresti. Muncitorii se grabesc pentru ca drumul sa fie gata la timp pentru vizita presedintelui Frantei, Francois Hollande, de saptamana viitoare.

A.S., vineri 09 septembrie 2016 , 13:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Primaria Capitalei spune pentru TVR ca e vorba doar de o coincidenta: lucrarile au fost deblocate luna trecuta dupa ce au fost solutionate contestatiile depuse de cei care au pierdut licitatia.
Reamintim ca presedintele Frantei, Francois Hollande, va vizita Romania saptamana viitoare, iar pe agenda sa ar fi si o vizita la laserul de mare putere de la Magurele.
Drumul care leaga Institutul de Fizica Atomica de Bucuresti este intr-o stare deplorabila de mai multi ani, dupa cum a aratat si HotNews.ro in repetate randuri.
Preşedintele Franţei, Francois Hollande, va efectua o vizită în România, săptămâna viitoare, luni şi marţi. De la Bucureşti, împreună cu preşedintele Klaus Iohannis va merge în Republica Moldova, în contextul în care România şi Franţa deţin preşedinţia Grupului de acţiune europeană pentru această ţară.

Primaria Capitalei spune pentru TVR ca e vorba doar de o coincidenta: lucrarile au fost deblocate luna trecuta dupa ce au fost solutionate contestatiile depuse de cei care au pierdut licitatia. Reamintim ca presedintele Frantei, Francois Hollande, va vizita Romania saptamana viitoare, iar pe agenda sa ar fi si o vizita la laserul de mare putere de la Magurele.

Drumul care leaga Institutul de Fizica Atomica de Bucuresti este intr-o stare deplorabila de mai multi ani.Preşedintele Franţei, Francois Hollande se va afla săptămâna viitoare in Romania, in zilele de luni şi marţi. De la Bucureşti, împreună cu preşedintele Klaus Iohannis va merge în Republica Moldova, în contextul în care România şi Franţa deţin preşedinţia Grupului de acţiune europeană pentru această ţară.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si