Accidentul feroviar a avut loc la Şendreni, sat Şerbeştii Vechi, la o trecere de cale ferată semnalizată. Maşina în care se aflau cei doi soți a fost lovită de trenul Galaţi-Mărăşeşti, transmite presa locală.

Citeste si: Mașină lovită de tren- doi copii au murit

La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere, descarcerare şi echipaj SMURD tip C de la Detaşamentul de Pompieri Galaţi, potrivit ISUJ Galaţi. 

Citeste si: Doi minori și-au pierdut viața după ce mașina în care se aflau a fost lovită de tren

Circulaţie feroviară, blocată în urma accidentului

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, accidentul s-a produs în comuna Şendreni, satul Serbeştii Vechi.

Autoturismul în care se aflau cei doi soţi a fost lovit puternic de trenul 7568 Galaţi-Mărăleşti, iar în urma impactului, aceştia au decedat.

La faţa locului s-au deplasat mai multe autospeciale de stingere, descarcerare ăi echipaje SMURD, însă victimele nu au putut fi salvate.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Femeia avea 40 de ani, iar soţul ei avea 41 de ani. Circulaţia feroviară este blocată în urma accidentului.

La faţa locului s-au deplasat mai multe autospeciale de stingere, descarcerare ăi echipaje SMURD, însă victimele nu au putut fi salvate.

[Sursa foto: Monitorul de Galati]

Doi minori și-au pierdut viața după ce mașina în care se aflau a fost lovită de tren

Un autoturism în care se aflau doi adulți şi doi minori a fost lovit de un tren, duminică seară, în localitatea Miceştii de Câmpie, județul Bistriţa-Năsăud, iar prefectul judeţului a declanşat Planul roşu de intervenţie.

Cei doi minori aflaţi în autoturismul lovit de un tren pe raza localităţii Miceştii de Câmpie  au fost găsiţi cu leziuni incompatibile cu viaţa, fiind declaraţi decedaţi, potrivit datelor transmise de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud.

În maşină se mai aflau doi adulţi, care au scăpat doar cu răni la nivelul capului, transmite presa locală.

Citeste si:  VIDEO| Manager de spital, mort după ce a ieșit cu barca la pescuit pe Dunăre

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Echipajele operative  au intervenit cu o autospecială de stingere, cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, două ambulanțe SMURD, o ambulanță de terapie intensivă mobilă și o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță.

Potrivit primelor informații, un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani din Sânpetru de Câmpie (județul Mureș), în timp ce se deplasa pe Drumul județean 162, la o trecere cu nivel de cale ferată simplă, fără bariere, a fost lovit de tren.

În urma impactului, doi minori de 13 respectiv 15 ani, din aceeași localitate, Sânpetru de Câmpie, pasageri în autoturism, au fost răniți și ulterior declarați decedați în urma leziunilor suferite. 

Citeste si:  Un angajat al CNAIR a fost accidentat de un șofer neatent în timp ce lucra. Bărbatul a ajuns la spital


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si