Soția lui Alexandru Cumpănașu, dezvăluiri bombă despre cei trei copii ai partenerului ei: ”Provin din două relații de lungă durată (10 și 4 ani)”

Simona, actuala soție a lui Alexandru Cumpănașu, a reacționat la unele acuze privindu-l pe partenerul ei de viață. .

Author: Petru Luca luni 21 septembrie 2020 , 18:15

Cumpănașu
Alexandru Cumpănașu va avea un copil și cu soția Simona
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Simona, actuala soție a lui Alexandru Cumpănașu, a ripostat la unele acuze privindu-l pe partenerul ei de viață.

Însărcinată în ultima lună cu primul lor copil, Simona Cumpănașu a reacționat pe contul ei oficial de Facebook, unde a făcut câteva precizări referitoare la cei trei copii pe care-i are Alexandru și despre care o doamnă i-ar fi scris în privat că ”ar proveni din relații clandestine”. Iată ce a scris Simona în luna iulie despre copiii lui Alexandru Cumpănașu, dar și despre alte aspecte din viața familiei lor

Citeste si: Alexandru Cumpănașu: „Alexandra Măceșanu este vie în Italia!”

”În general, dar cu precădere de când sunt însărcinată, am evitat oamenii toxici. Întotdeauna am considerat bârfa o pierdere de timp. Un instrument al oamenilor mici de a se da importanți și a-i impresiona pe cei cu o inteligență moderată.

Astăzi am primit o poza pe whatsapp- în care o doamnă, afirmă despre cei 3 copii ai lui Alex că sunt “proveniți din relații clandestine” și că “nu a avut grijă de ei”, precizând totodată că nu știa nimeni de existența lor până în campanie.

Simt nevoia să precizez câteva lucruri, ținând cont de iubirea pe care o port la rându-mi acestor copii, nefiind mama lor:

1. Toți 3 poartă numele Cumpănașu, și da provin din două relații de lungă durată (10 și 4 ani) fiind aduși pe lume din iubire. Prin urmare nu sunt clandestini, nici ei nici relațiile.

2. Petrec timp egal cu mamele lor, cât și cu Alex. Nu am văzut bărbat care în situația unei despărțiri, să aibă atât de multă grijă de copiii lui. Se rezumă în general la pensia alimentară stabilită de lege și la weekend-urile la care au dreptul.

3. A vorbit în puține intervenții TV despre viața personală, fix pentru a-i proteja și a le proteja intimitatea.

Simona Cumpănașu despre copiii soțului ei: ”Petrec timp egal cu mamele lor, cât și cu Alex”

4. Nu a jignit/vorbit de rău și nu a permis nimănui niciodată insulta fostelelor sale partenere, chiar dacă în privat au mai existat certuri, cum se întâmplă tuturor.

5. Da, vor avea un frățior- care trebuia să vină deja pe lume, dacă nu aș fi pierdut prima sarcină. Lucru despre care nu vorbesc și nici nu am făcut-o pentru că durerea ți-o porți în familie. Nașterea, pentru că îmi doresc să fie naturală, poate întărzia peste 42 de săptămâni... de aceea Alex s-a exprimat în postare de 7+3 luni. Însă, doar cele care nu sunt mame, nu știu și se amuză în propria prostie.

Dacă ne-ar uni lucrurile bune, cum ne unesc bârfele și răutatea, am construi o moștenire mai frumoasă pentru urmașii noștri.”, a notat SImona Cumpănașu.

Cumpănașu
Alexandru și Simona Cumpănașu vor deveni părinți


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si