Alexandru Cumpănașu e șocat: ”Răspuns de la un copil de 7 ani astăzi: Ce vrei să te faci când o să fii mare? Interlop!”

Unchiul Alexandrei Măceșanu a povestit o întâmplare care l-a șocat astăzi, în contextul în care ultima săptămână l-a avut ca personaj principal pe interlopul Emi Pian.

Petru Luca, luni 10 august 2020 , 13:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Unchiul Alexandrei Măceșanu a povestit o întâmplare care l-a șocat astăzi, în contextul în care ultima săptămână l-a avut ca personaj principal pe interlopul Emi Pian, ucis într-un conflict cu un membru al unui clan rival, pe 4 august. 

Citeste si: Alexandru Cumpănașu: „Alexandra Măceșanu este vie în Italia!”

”Răspuns de la un copil de 7 ani astăzi: Ce vrei să te faci când o să fii mare? Interlop‼️ Mai mult este inutil să comentez‼️ Vreți să ajungă interlopii sau le vrem un viitor mai bun copiilor noștri?”, a povestit siderat Alexandru Cumpănașu. În ciuda imensei presiuni publice, cazul Alexandrei Măceșanu, fata răpită în iulie anul trecut de Gheorghe Dincă, bate pasul pe loc, unchiul adolescentei acuzând autoritățile că ar avea diverse interese obscure pentru a nu rezolva dosarul Caracal. 

Într-o situație similară se află și familia Luizei Melencu, o altă fată răpită și sechestrată, se pare, tot de Gheorghe Dincă, care a dispărut în luna aprilie a anului trecut. De remarcat că, deși sunt unite de durerea dispariției fetelor, familia Melencu îl demolează în mod repetat pe Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, pe care îl consideră un om al sistemului.  

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si