Soția lui Gheorghe Zamfir împlinește 35 de ani! Frumoasa Nicoleta este cu 44 de ani mai tânără decât celebrul naist FOTO

Marele artist Gheorghe Zamfir și-a găsit liniștea și fericirea în brațele interpretei de muzică populară Nicoleta Beca, cu care s-a și căsătorit.

Author: Petru Luca marți 25 august 2020 , 19:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Gheorghe Zamfir (79 de ani) și Nicoleta Beca și-au unit destinele acum mai bine de patru ani, după o relație care dura de un deceniu. Cei doi și-au stabilit apoi reședința în vila uriașă a ”regelui naiului” de lângă Găești, acolo unde Zamfir și partenera lui, cântăreață de muzică populară, se simt perfect, înconjurați de dealuri și păduri și izolați de zgomotul orașului. 

Citeste si: Imagini FABULOASE cu vila secretă a lui Gheorghe Zamfir! Celebrul naist și-a ridicat lângă Găești o casă ca-n filme FOTO EXCLUSIV

”Viaţa este un mare dar, o mare şansă, o binecuvântare. Ne trăim viaţa în miniatură, simbolic în fiecare zi, de când ne trezim până seara la somn. Zile mai bune, zile mai încărcate. Dacă ne-am plânge mai puţin şi am face mai mult, dacă am mulţumi mai mult şi am dărui iubire necondiţionată şi am judeca mai puțin, am simţi valoarea vieţii fiecare în parte”, a notat gânditoare Nicoleta zilele trecute pe contul ei de socializare.

Pe 26 august, Nicoleta Beca va împlini 35 de ani, dar frumoasa interpretă originară din Alba a început deja să primească urări de ”la mulți ani” de la prietenii ei, împrăștiați în toată lumea. De altfel, în ultimii ani, Nicoleta și-a însoțit mereu celebrul soț în periplul acestuia pe toate continentele, prilej cu care solista a cunoscut o mulțime de celebrități din muzică și nu numai.  


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si