Sorin Ioan Daraban, soțul Anei Oros Daraban, femeia în vârstă de 43 de ani care a fost omorâtă de o haită de câini în timp ce alerga în apropierea Lacului Morii din Capitală, a fost la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici” pentru a ridica trupul neînsuflețit al acesteia.

Cu această ocazie, el a cerut ca toți cei vinovați de această tragedie să răspundă în fața legii.

Citește și: Soțul Anei, femeia ucisă de o haită de câini în zona Lacul Morii, a transmis un mesaj emoționant

Soțul Anei Oros face declarații cutremurătoare

„Bineînţeles toţi vinovaţii trebuie să plătească, indiferent de partea de vină şi de cantitatea de vină pe care o poartă sau forma prin care sunt responsabili. Ei trebuie traşi la răspundere pentru că aceste lucruri nu se pot repeta, este inadmisibil. Mai mult decât atât, autorităţile şi Instituşiile statului trebuie să îşi facă datoria. Să-şi facă treaba, să caute vinovaţii şi să-i tragă la răspundere“, a susţinut Sorin Daraban, potrivit antena3.ro

Citește și: Federația pentru Protecția Animalelor, mesaj după ce Ana a fost ucisă de o haită de câini: „Sterilizarea în masă este soluția”

„Astăzi (miercuri- n.r.) sunt aici ca să o iau pe Ana. Ea va fi depusă la capela din cimitirul Giulești-Sârbi.

Va rămâne acolo în cursul zilei de azi și mâine toată ziua. După aceea, Ana va pleca în Baia Mare, în orașul ei natal. Acolo va fi înmormântată, alături de părinții ei, pe care, din păcate, i-a pierdut la o vârstă destul de fragedă”, a adăugat soțul femeii, potrivit  Gandul.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: „Astăzi sunt aici, ca să o iau pe Ana”. Trupul neînsuflețit al Anei Oroș a fost ridicat de către soțul ei. Bărbatul cere să se facă dreptate

Ultimele clipe alături de Ana, prin ochii soțului său

Soțul Anei a descris în câteva cuvinte ce a simțit în ultimele clipe alături de Ana.

Ne-am văzut cu Ana vineri seară, înainte de accident… Încercaţi să vă gândiţi la complexitatea tragediei. E ca şi cum ai stat cu cineva la masă, să te uiţi în ochii lor şi a doua zi poate să nu îi mai vezi. A fost teribil, cutremurător... , a adăugat Daraban.

Citește și: Când va fi înmormântată Ana, femeia ucisă de câini lângă Lacul Morii. Anunțul făcut de familie: "Vă rog să țineți cont de acest lucru"

Ce spune familia Anei Oros despre tragedie

Familia Anei Oros a avut o primă reacție în acest caz tragic.

„Este un moment extrem de greu pentru familia Anei, pentru toți prietenii și cunoscuții ei. Apreciem atenția și dorința de a mediatiza acest caz, însă, vă adresăm rugămintea de a ne înțelege durerea și mai ales faptul că membrii familiei nu au puterea de a da, în aceste momente, declarații presei și reprezentanților mass-media.

Din aceste motive, vă rugăm să ne respectați aceste momente îndurerate, de o deosebită încărcătură emoțională.

Citește și: VIDEO| Cine este femeia omorâtă de câini lângă Lacul Morii din Capitală? Avea 44 de ani

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Sperăm ca în viitorul cel mai apropiat să nu mai existe astfel de evenimente, cu pierderi de vieți omenești, victime ale atacurilor canine, într-o societate civilizată, aliniată la valorile europene și internaţionale cele mai înalte”, spune familia Anei Oros Daraban, potrivit  Hotnews.

Citește și: „Era fără haine pe ea, erau rupte, împrăștiate peste tot”. Ana Oroș a avut atât de multe mușcături pe corp, încât numărul lor nu a putut fi identificat

Mesajul a fost transmis marți de către „Asociația Inițiativa pentru Responsabilitate Civică pentru Victimele Atacurilor Canine, care i-a acordat consiliere Anei după ce a fost mușcată de câini și în aprilie 2022.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si