Sotul jurnalistei Simona Tache a murit la 43 de ani: "Ultimul lui an a insemnat o uriasa suferinta"
Actual

Sotul jurnalistei Simona Tache a murit la 43 de ani: "Ultimul lui an a insemnat o uriasa suferinta"

V.P.
22 ian 2018

Simona Tache a anuntat printr-un mesaj pe o retea de socializare ca sotul ei, Nic Sarbu, a murit.

Nic Sarbu, care a lucrat vreme indelungata la "Academia Catavencu", a murit la 43 de ani, dupa o uriasa suferinta. Sotia lui, jurnalista si bloggerita Simona Tache, a anuntat ca Nic s-a stins din viata.

Citeste si: Optsprezece perchezitii intr-un dosar de operatiuni ilicite cu tutun. Pprejudiciul - 2,8 milioane de lei

"Nic nu mai este. Ultimul lui an a insemnat o uriasa suferinta, pe care a trait-o asa cum si-a trait toti cei 43 de ani. A fost bun, demn, rabdator si indragostit de viata, pana la ultima respiratie. Trupul care i-a apartinut va fi incinerat marti, 23 ianuarie, la Crematoriul Vitan Barzesti. Daca doriti sa va luati ramas bun, o veti putea face la o ora pe care o voi anunta maine, printr-o editare a acestei postari. Va fi, probabil, undeva in jurul pranzului. Adresa Crematoriului: Intrarea Serelor nr 1, sector 4, in spatele Institutului de Medicina Legala“, a scris astazi Simona Tache pe Facebook.Potrivit adevarul.ro,  Nic Sarbu a intrat in presa de stiinta in 1985, cand a inceput sa publice probleme in Gazeta Matematica. in 2005 s-a angajat la Academia Catavencu, unde a creat o pagina de stiinta. Cind echipa de la Academia Catavencu a fondat Catavencii, in vara lui 2011, a inceput si el sa lucreze acolo. De asemenea, Nic Sarbu a facut si voluntariat pentru ONG-uri, a predat lectii de fizica si astronomie pentru copii de 12-14 ani din familii defavorizate.

Citeste si: Peste 3.000 de romani au ramas in bezna - 14 localitati din patru judete sunt nealimentate cu energie electrica


 

viewscnt
TAGURI: nic sarbu

Urmareste-ne pe Facebook