Peste 3.000 de romani au ramas in bezna - 14 localitati din patru judete sunt nealimentate cu energie electrica
Actual

Peste 3.000 de romani au ramas in bezna - 14 localitati din patru judete sunt nealimentate cu energie electrica

V.P.
22 ian 2018

Paisprezece localitati din patru judete - Arges, Olt, Tulcea si Vrancea - sunt nealimentate cu energie electrica, luni dimineata, când 22 de judete se afla sub avertizari cod galben de ninsori, anunta Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

Luni dimineata, 3.167 de consumatori din 14 localitati din judetele Arges, Olt, Tulcea si Vrancea sunt nealimentati cu nergie electrica, iar pentru remedierea situatiei actioneaza 14 echipe de interventie.

Ministerul Afacerilor Interne mai anunta ca nu sunt raportate drumuri nationale sau autostrazi cu circulatia oprita din cauza vremii nefavorabile si nici nu au fost instituite restrictii de viteza sau de tonaj.

In cursul zilei de luni, sunt pregatiti sa actioneze peste 13.000 de angajati ai MAI - 4.600 de politisti, 3.500 de jandarmi si 5.100 de pompieri cu 3.031 mijloace de interventie.

Pe autostrada A1 Bucuresti – Pitesti ninge pe toata lungimea si se actioneaza cu 30 de autovehicule care lucreaza in baterii de cate trei, iar carosabilul este la negru, in timp ce pe autostrada A2 Bucuresti – Constanta ninge intre kilometrii 12 (Bucuresti) si 65 (Lehliu) si se circula in conditii de iarna.

La acest moment nu sunt inregistrate situatii de persoane ramase inzapezite sau la care accesul sa nu fie posibil din cauza conditiilor meteorologice, adauga sursa citata.

Citeste si: Iarna incepe sa-si arate din nou coltii, in timp ce primariile se pregatesc ca de razboi!

Opt judete se afla din aceasta dimineata sub cod galben de vant si ninsori, avertizarea fiind valabila pana la ora 22.00. Alte 14 judete se afla de duminica seara, de la ora 20.00, sub cod galben de ninsori abundente. in restul tarii, meteorologii au anuntat precipitatii moderate sub forma de lapovita si ninsoare cu intensificari ale vantului pana luni la ora 22:00.

Citeste si: Maria Ghiorghiu a prevazut incendiul de la biserica din Suceava! Descrierea femeii, facuta in urma cu ceva timp, este asemanatoare cu povestirile martorilor

 

viewscnt
TAGURI: curent electric

Urmareste-ne pe Facebook