Rudele celor doi au anunțat că și Joe Garcia a încetat din viață la două zile după soția sa, și pun moartea acestuia pe seama durerii provocate de pierderea soției.

Acesta a murit „de durere”

Joe Garcia și Irma Garcia, care preda de 23 de ani la Școala Primară Robb din Uvalde, erau căsătoriți de 24 de ani și aveau patru copii.

John Martinez, un nepot al cuplului, a scris pe Twitter că Joe Garcia „a murit de durere”, în urma uciderii soției sale.

Citeste si: După doi ani de la moartea lui George Floyd, Biden a semnat un ordin executiv privind reformarea organelor de poliţie federale și locale

O verișoară a profesoarei Irma Garcia, care a organizat o strângere de fonduri pentru rudele ei, a spus, de asemenea, „Cred sincer că Joe a murit de inimă rea”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Soțul Ancăi Molnar aproape că a cedat la o zi de la înmormântarea make-up artistei: "Mi-e atât de dor deja"- wowbiz.ro

Un corespondent local al postului Fox a relatat că moartea lui Joe Garcia a fost cauzată de un infarct.

Cuplul a lăsat în urmă patru copii, două fete și doi băieți, cu vârste între 12 și 23 de ani.

Atacul armat din Texas

Un adolescent în vârstă de 18 ani a intrat miercuri într-o școală primară din Texas înarmat cu două puști și  a deschis focul asupra copiilor

Tânărul de 18 ani, identificat drept Salvador Ramos, un membru al comunității, care a ucis 19 copii și doi profesori la școala din Uvalde, își anunțase intențiile pe Facebook.

Citeste si: O supraviețuitoare a masacrului din Texas, s-a mânjit cu sângele prietenei ei. Fata de 11 ani s-a prefăcut că este moartă

Conform anchetatorilor, el a stat în școală între 40 și 60 de minute, înainte să fie împușcat mortal de o echipă de polițiști de frontieră.

Președintele Joe Biden a anunțat că va merge în Texas în zilele următoare.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si