Maia Morgenstern, incident în metrou. A fost nevoită să meargă pe jos acasă: ”Stai în casă, nu mai ieși!”

Faimoasa noastră actriță, Maia Morgenstern, a fost recent umilită de persoanele din metroul în care se afla și mergea liniștită către casă. Aceasta s-a simțit nevoită să coboare și să o ia pe jos către casă. Află ce s-a întâmplat.

Author: Andreea Bolocan joi 20 mai 2021 , 12:48

Maia Morgenstern dată afară din metroul din București coronavirus
Maia Morgenstern dată afară din metroul din București[Sursa foto: Facebook]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Maia Morgenstern, în vârstă de 59 de ani, a trecut recent printr-o experiență mai puțin plăcută, pe care niciunul dintre noi nu și-ar fi dorit să treacă prin ea, mai ales în prezent când încă ne confruntăm cu virusul Sars-CoV-2.

Astfel, actrița a povestit pe pagina personală de Facebook ce clipe a trăit în metrou, pe drumul către casă.

Citeste si: OTINELA SANDU, ACTRIȚĂ ȘI IUBITĂ ÎN ACELAȘI TIMP

Ce a pățit Maia Morgenstern

Maia Morgenstern a început să tușească de față cu celelalte persoane, însă a tușit pentru o perioadă mai lungă de timp, moment ce le-a atras atenția tuturor și au început să se și panicheze. Aceasta tușește nu pentru că s-ar fi îmbolnăvit sau pentru că ar fi răcit, ci pentru că actrița încearcă să se lase de fumat. Maia a povestit că face eforturi pentru a scăpa de acest viciu pe care îl are de ani.

„Încerc să mă las de fumat. Mă rog, încerc. Fac și eu acolo niște efortulețe, cât de cât. Și nici nu-i așa de greu. Am și rezultate, oho: până acum m-am lăsat de nu știu câte ori. Da. Da acuma, gata! Mă las. E complicat și sâcâitor. Și penibil uneori, chiar neplăcut: disconfort, nervozitate, transpirații reci, neputință, renunțare, sentimente de vinovăție, insomnie, tremurături… Și tuse.

Actrița Maia Morgenstern[Sursa foto: Facebook]

Tusea aia neplăcută, nesfârșită, dizgrațioasă. Tusea în vremurile acestea e ca un stigmat. Este un stigmat, o pecete, o condamnare: oamenii se uită urât la tine, se îndepărtează, se feresc de tine. Și e firesc. Pentru mine e firesc. Suntem oameni, suntem vulnerabili, suntem înspăimântați. Ne e frică: pentru noi și pentru ceilalți. Suntem bântuiți de sentimente contradictorii. Așa e, așa sunt și eu, nici mai bună, nici mai rea. Deși… în fine. Mă lupt și eu cu starea de confuzie, de dezorientare, de neîncredere. Depresie? Să nu folosim cuvinte mari, să nu abuzăm. Și vreau să mă las de fumat. Și vreau să evit derapajele”, a scris faimoasa actriță pe pagina personală de Facebook.

Citeste si: Câte soții a avut Florin Piersic. Celebrul actor a fost considerat un Don Juan din România

”Stai în casă, nu mai ieși!”

Oamenii care se aflau lângă Maia la metrou nu s-au abținut și au reacționat. I-au sugerat să stea în casă dacă tușește, să nu mai iasă. Cu toate acestea, actrița nu s-a supărat, nu le-a spus din ce cauză tușește și a preferat să își continue călătoria până acasă pe jos.

„Geaba mască, geaba distanțare, geaba încercam să mă izolez în zona burdufului. Oamenii au reacționat: m-au certat. Ce cauți printre oameni dacă tușești? Stai în casă, nu mai ieși… etc. Nu m-am supărat. Nu m-am apucat să explic. Nu mă (mai) justific. Am coborât și mi-am continuat drumul pe jos. E vreme frumoasă. Bine, sunt obișnuită, pe mine mereu mă ceartă lumea pentru ceva: ba că sunt, ba că nu sunt. Și dacă sunt, de ce sunt?!? Și dacă nu sunt, de ce nu sunt?!? Sunt bine, mulțumesc!”, a mai scris artista în încheierea mesajului.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si