„Focşaniul este un punct nevralgic, avem o transmitere comunitară extinsă. Dacă e să ne raportăm la tot oraşul, Spitalul Militar are 35 de cadre infectate, două cadre la ISU, un cadru la Jandarmerie, mai multe cadre la Poliţie, la nivelul Spitalului Judeţean managerul este confirmat pozitiv, a şi plecat din spital. Că a plecat cu toată documentaţia şi ce mai avea prin birou este o problemă”, a declarat Nelu Tătaru la Digi24.

Ministrul a precizat că luni se va afla la Focşani, unde sunt cazuri de cadre medicale infectate care au fost trimise acasă.

Citeste si: Arafat: Vine Paștele, vin Floriile, este foarte important să înțeleagă lumea că trebuie să evite vizitele

„Mâine vom fi la Focşani şi ne gândim după evaluarea locală la un manager militar, am vorbit şi cu domnul ministru al Apărării. Vom duce şi la Focşani, cred, o conducere militară”, a subliniat el.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

Nelu Tătaru a adăugat că ia în calcul şi unele demiteri şi sancţiuni: „Voi lua deciziile care se impun”.

Citeste si: Icre. Cum repari simplu icrele tăiate. Preparatul este nelipsit de pe mesele de Florii

„Situaţia poate fi rezolvată printr-o analiză drastică.(...) În acest moment, la noi în ţară, pacienţii bolnavi sunt internaţi în spital, ei trebuie să fie supravegheaţi, nu-i putem lăsa în comunitate”, a mai spus ministrul Sănătăţii, la Digi24.

Citeste si: O asistentă medicală de la Spitalul Militar Braşov, al doilea cadru medical, victimă a infectării cu coronavirus

Nelu Tătaru a afrimat că sunt mai multe propuneri luate în calcul de Ministerul Sănătăţii pentru a fi incluse în următoarele ordonanţe militare, fără să dea însă detalii.

Prefectul judeţului Vrancea, Gheorghiţă Berbece, a cerut încă de sâmbătă Ministerului Afacerilor Interne şi Ministerului Sănătăţii ca la vârful Spitalului Judeţean să fie numită o conducere militară.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si