Icre. Cum repari simplu icrele tăiate. Preparatul este nelipsit de pe mesele de Florii

Icrele nu lipsesc de pe mesele de Florii ale românilor. Dar acest preparat are câteva secrete. Iată cum se repară icrele tăiate!

Icre.  Pentru a prepara o reţetă de salată de icre deliciosă, ai nevoie de următoarele ingrediente:

100 de grame de icre

Zeamă de lămâie

O cană cu ulei

O ceapă

Sare

Citeste si: De Florii se mănâncă pește! Iată o rețetă delicioasă de icre de crap

Icre.  Se pun icrele într-un bol, adăugi un praf de sare, le stropeşti cu zeamă de lămâie şi amesteci. Uleiul se pune treptat.  

Citeste si: Pate de pește. O rețetă simplă și delicioasă pentru Florii

Dacă ţi s-au tăiat, adaugi puţină apă minerală şi le stropeşti cu zeamă de lămâie.

Icre.  La final, tocaţi mărunt ceapa şi o puneţi peste icre. Amestecaţi bine şi salata de icre este gata.

Citeste si: Ciorbă rădăuțeană. Cum se prepară și cine a gătit-o prima dată


Autor
Îți Recomandăm Și...
Parteneri