Stai acasă? Dar acasă e mai mult decât locul unde dormi...

Acasă faci mai mult decât să dormi, acasă trăiești și dacă dormi bine dar într-o casă mult prea înghesuită și neprimitoare, poți face niște mutări de mobilă sau poți schimba locuința cu totul.

Author: R.B. joi 23 aprilie 2020 , 14:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Acasă este acolo unde te poți reface și unde te simți cel mai bine, motiv pentru care contează dacă beneficiezi de confort sporit, dacă apartamentul este decomandat, contează dacă a ta casă este o vilă și mai contează și mobila pe care o folosești.

Simți nevoia să te muți,

dar te îngrozește faptul că ai multă mobilă și pe deasupra este și grea? Vrei să te muți în altă parte, dar te blochezi la gândul că locuiești la etajul 4/4 și nu ai la dispoziție lift pentru a căra lucrurile din casă pe scările și așa înguste?

Te gândești la mutare dar și la faptul că mobila e făcută pe comandă pentru locuința în care stai deja și ți-ai strica feng shuiul? Este cazul să apelezi la ajutor în această direcție.

Știai că? În București te poți simți cu adevărat acasă

Serviciile de mutari mobila Bucuresti sunt de încredere. Și-au dovedit utilitatea în atâtea și atâtea rânduri până astăzi încât cele mai bune companii de profil sunt solicitate cu repetiție de clienții din trecut care în prezent se mută din nou.

Din perspectiva specialiștilor în mutări, poți face acest pas chiar acum, împreună cu familia ta. Dacă apelezi la specialiști, toată mobila și toți sacii cu haine și cutiile cu lucruri vor fi mutate pentru tine de personal specializat în transport, în relocări, în mobilă, și care te va ține la distanță de stres și de pericol. Astfel va dispărea nevoia de a-ți chema vecinii sau rudele în ajutor.

Dacă locuiești undeva unde nu te simți în largul tău, ar fi cazul să te muți într-o nouă locuință și să îți muți acolo și patul în care dormi foarte bine. Dacă spui specialistului în logistică de la firma de mutari mobila din București SprintMove Company că vrei să care totul cu maximă grijă, întrucât e atât de important pentru tine, așa se va întâmpla.

Mutări de mobilă: Grijă sporită pentru un confort sporit

Grija sporită a celor care lucrează la această firmă de mutări de mobilă este una implicită – dovezile fiind folosirea materialelor de protecție și maniera de lucru adoptată: toate piesele de mobilier se înfoliază, cu folii stretch sau chiar cu folii bubble (cu bule), cu pături moi, pe muchii și colțuri cartoane pentru o protecție suplimentară.

Căratul efectiv nu se face doar cu mâinile și cârca, ci cu ajutorul minții, a chingilor, cu tot corpul, mâinile având rol mai mult de menținere a echilibrului și de ghidaj. Hamalii împing mult în picioare, colaborează perfect unii cu alții și se asigură chiar și din metru în metru că mutarea se face fără zgârierea pereților sau deteriorarea mobilei respective.

Poate că acasă regăsești patul în care te poți odihni în voie, dar când se poate mai bine, mută-te și mută și patul în noul tău dormitor. Când condițiile sunt grele, mutarea devine mai ușoară ca oricând.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si