Știai că îți poți gestiona eficient afacerea printr-un soft adaptat firmei tale? Poți începe chiar de astăzi să-l folosești!

Sunt multe decizii responsabile pe care le poți lua pentru succesul afacerii tale, indiferent de mărimea firmei tale. De la felul în care investești în calitatea produselor sau serviciilor tale până la felul în faci promovarea, este important să fii informat și să cauți toate soluțiile care se pot aplica pentru reușita companiei tale. Cu siguranță, vei găsi tot felul de sfaturi despre ce trebuie să faci pentru a avea succes, dar de cele mai multe ori acestea nu sunt neapărat lucruri practice ale căror rezultate să le vezi în termen scurt.

Author: Diana Puiu vineri 24 iunie 2022 , 11:06

Știai că îți poți gestiona eficient afacerea printr-un soft adaptat firmei tale? Poți începe chiar de astăzi să-l folosești!

Știai că îți poți gestiona eficient afacerea printr-un soft adaptat firmei tale? Poți începe chiar de astăzi să-l folosești!

[Sursa foto: pexels.ro]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Unul dintre cele mai eficiente softuri de profil de pe piața autohtonă este un program ERP de la Nextup.ro. ERP este acronimul de la Enterprise Resourses Planning și se traduce în limba română prin planificarea resurselor companiei.

Vei afla din acest articol ce este acest program și cum te poate ajuta să-ți manageriezi cu succes propria afacere. 

Citeste si: Modelarea în Google Cloud a viitorului industriei angro

Ce este un sistem ERP?

Acest tip de program este un sistem software care integreaza toate informatiile privind gestiunea stocurilor și/sau a serviciilor, aprovizionarea și contabilitatea. Marele său avantaj este faptul că contribuie decisiv la planificarea resurselor și a bugetelor, precum și la organizarea tuturor proceselor de activitate specifice firmei tale. 

Citeste si: Topul celor mai mari salarii din România în 2022: În ce domenii se câştigă cei mai mulţi bani?

În practică, un sistem ERP performant și modern automatizează operațiuni repetitive, dând posibilitatea angajaților tăi să-și îndrepte energia și timpul spre alte task-uri mai creative. De asemenea, acest sistem poate oferi date în timp real pentru o evidență clară a direcției și a evoluției afacerii tale.  

Ce conține un program ERP? 

În momentul în care achiționezi un astfel de soft pentru firma ta este o investiție sigură în afacerea ta pe care o poți gestiona mai bine, având predictibilitate și control. De asemenea, poți reduce costurile dedicate mai multor operațiuni externalizate sau persoane dedicate unor anumite procese care pot fi automatizate prin ERP. 

Un sistem ERP conține, printre altele:

Citeste si: Concediu de odihnă 2023! Până la ce dată se pot recupera zilele de concediu rămase din anul 2022- kanald.ro

Citeste si: Soțul lui Emily Burghelea a dat de înțeles că urmează să devină iar părinți- wowbiz.ro

Gestiune stocuri si servicii

Contabilitate

Plan producție 

eCommerce

Distribuție 

Contracte

Citeste si: Veste bună pentru femeile din România! Statul oferă vouchere de 250 de lei pentru alimente, chiar înainte de Paște- kfetele.ro

Citeste si: Victor Vrânceanu, primele declarații despre despărțirea de Andreea Antonescu: „Au existat anumite nemulțumiri de ambele părți”- radioimpuls.ro

Analiză financiară

Unul dintre marele avantaje ale sistemului ERP este faptul că se pot face integrări dedicate, în funcție de profilul afacerii tale. De exemplu, se poate face integrare cu diverse platforme de ecommerce sau importuri automate din alte aplicații de facturare. Astfel, ori de câte ori ai nevoie de o funcție suplimentară, poți solicita acest lucru, fără să fii nevoit să faci investiții în alte softuri. 

Gestionarea unei afaceri, indiferent de mărimea sa, poate veni cu multe provocări.  Pe lângă cunoștințele de bază pentru afacerea în sine, trebuie să știi ce înseamnă și managementul financiar, managementul resurselor umane, precum și cadrul legislativ. 

Citeste si: 10 sfaturi de wellness digital

De altfel, pare tot mai complicat din zilele noastre să ai o afacere și să faci față schimbărilor birocratice și econimice, precum și concurenței de pe piață. Este, totuși, și o vreme bună să profiți de toată tehnologia prezentului pentru a automiza procese și de a investi timpul și creativitatea ta și a angajaților tăi în produsele sau serviciile voastre. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si