Știai că poți comanda online tot ce ai nevoie pentru transportul produselor?

Dacă deții o afacere de tip magazin online sau dacă ai un magazin clasic completat de unul online, atunci știi cât de importante sunt detaliile pentru ca totul să decurgă perfect. Produsele livrate trebuie ambalate astfel încât să reziste transportului și clienții să le primească în cele mai bune condiții. Pentru că știm cât de important este timpul pentru fiecare antreprenor, în continuare îți vom prezenta câteva produse necesare livrărilor și îți vom spune de unde le poți comanda simplu și rapid.

Author: Alexandra Bercea luni 24 octombrie 2022 , 16:52

Știai că poți comanda online tot ce ai nevoie pentru transportul produselor?

Știai că poți comanda online tot ce ai nevoie pentru transportul produselor?

[Sursa foto: Unsplash.com]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

În funcție de specificul afacerii tale, poți avea nevoie de plicuri de hârtie, de plicuri curierat, de cutii sau de toate acestea. Cel mai adesea se utilizează plicurile pentru curierat, dacă produsele livrate nu se pot sparge sau dacă sunt ambalate într-o altă cutie, fiind deja securizate.

Plicurile de curierat sunt eficiente și au un aspect simplu, protejând în același timp conținutul atât de priviri, cât și de diverși factori externi. Este bine de știut că plicurile pentru curierat sunt realizate dintr-un plastic foarte rezistent, care nu se rupe foarte ușor. Sunt disponibile în diverse dimensiuni, astfel că le poți alege pe cele adecvate afacerii tale. 

Citeste si: 5 motive pentru care să alegi piese auto dintr-un magazin online autorizat!

Dacă ai nevoie și de cutii pentru transportul produselor, poți opta pentru cutii cu autoformare. Acestea sunt realizate din carton ondulat autoformant și reprezintă o variantă excelentă pentru ambalarea diverselor produse.

Acestea sunt foarte rezistente și nu va mai trebuie să îți faci griji în privința ambalării lor. Este suficient să le securizezi cu puțină bandă adezivă și să le personalizezi după bunul plac. În plus, sunt foarte ușor de depozitat, de transportat și d reconstituit. 

Citeste si: Salariul minim crește semnificativ în unele domenii! Ce angajați se vor bucura de venituri mai mari: ,,Cât mai repede cu putință”- kanald.ro

Citeste si: Deea Maxer și noua iubită a lui Dinu, prima confruntare față în față! Marea întâlnire a decurs într-un mod cu totul neașteptat- wowbiz.ro

Nu doar ambalajele externe contează când vine vorba despre protejarea produselor livrate, ci și felul în care securizezi produsele în interiorul ambalajelor (cutie sau plic). Astfel, îți recomandăm să alegi și diverse materiale pentru fixare și umplere, ce vor atenua șocurile asupra produselor și nu le vor permite să se deterioreze în timpul manipulării și transportului. Un exemplu de materiale pe care le-ai putea folosi cu succes sunt fulgii din polistiren. Aceștia umplu coletele și oferă izolație împotriva diverșilor factori. De asemenea, au și un preț foarte bun și cel mai important este faptul că poți economisi destul timp în încercarea de a proteja produsele. 

Să nu uităm și de un dispenser pentru banda adezivă. Acest instrument face ambalarea mult mai ușoară, având în vedere că în doar câteva secunde o cutie foarte fi înfășurată și securizată, comparativ cu folosirea clasică a benzii adezive, care poate dura chiar și mai mult de un minut. 

Acestea au fost în mare parte produsele de care ai nevoie dacă deții un magazin online și vrei să te asiguri că toate comenzile ajung în siguranță la clienți. Poți comanda online toate aceste produse, din magazinul RoGri. Acolo, vei găsi diverse soluții pentru transport și ambalare, la prețuri excelente. Sperăm ca informațiile prezentate să îți fie de folos! 

Citeste si: De ce sa comanzi piese si unelte online?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si