Un adevărat superstar de la Hollywood și-a lăsat fanii fără cuvinte cu o imagine de nerecunoscut din anii tinereții.

Celebrul actor Hugh Jackman a postat fotografia pe rețelele sociale, chiar de ziua sa de naștere, potrivit Daily Mail.

„Aveam poate 17 ani. Eram asistentul (asistentului) echipei de fotbal. #throwbackthursday', a scris actorul în legenda unei fotografii cu el însuși stând afară în timp ce purta o cămașă, cravată și un sacou.

Marele actor de nerecunoscut în poza din tinerețe

Imaginea a fost postată de Hugh Jackman cu ocazia împlinirii a 55 de ani și i-a lăsat uluiți pe fanii superstarului de la Hollywood.

Foarte mulți au remarcat cât de mult s-a schimbat actorul între timp, arată sursa citată.

„Dacă mi-ai fi arătat această poză și mă întrebai „știi cine este?” fără să-mi spui direct, nu cred că aș fi ghicit vreodată că e Hugh Jackman”, a scris un fan în comentarii.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Hugh Jackman s-a născut la 12 octombrie 1968 în Sydney, Australia, fiind cel mai mic dintre cei cinci copii ai familiei.

Părinţii săi, Grace McNeil (Greenwood) şi Christopher John Jackman, de origine engleză, s-au mutat în Australia cu puţin timp înainte de naştere sa.

Părinţii săi s-au despărţit, pe când el avea 8 ani, mama plecând în ţara sa natală.

Cine este Hugh Jackman

Actorul australian, Hugh Jackman, a devenit cunoscut la nivel internaţional cu rolul Wolverine în seria de filme ''X-Men'', lansate în perioada 2000-2017.

Actorul a fost nominalizat la Oscar pentru cel mai bun actor și a câștiat două premii Tony şi câte un premiu Grammy, un Emmy şi un Golden Globe.

Hugh Jackman a avut interpretări apreciate de critică şi în filmele ''Les Miserables'' (2012), ''The Front Runner'' (2018) şi ''The Son'' (2022).

De ce a divorțat Hugh Jackman?

În septembrie 2023, actorul şi soţia sa au anunţat că se despart după 27 de ani de căsătorie. Cei doi au doi copii adoptaţi, Oscar Maximilian Jackman (23 de ani) şi Ava Eliot Jackman (18 ani)  

După ce cuplul a decis să pună capăt unui mariaj de 27 de ani, actorul australian a fost surprins în compania cântăreței și actriței Betty Who (31 de ani).

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Hugh Jackman, alături de o femeie cu 24 de ani mai tânără 

Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness au împărtășit aproape 3 decenii împreună, însă, acum, cei doi au decis să pună capăt mariajului. 

Cum au explicat cei doi despărțirea:

„Am fost binecuvântaţi să împărtăşim aproape trei decenii împreună, ca soţ şi soţie, într-o căsnicie minunată şi plină de iubire.

Acum, călătoria noastră se schimbă şi am decis să ne despărţim pentru a ne urma creşterea individuală. Familia noastră a fost şi va fi întotdeauna cea mai mare prioritate a noastră".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si