Situație dificilă pentru fratele lui Mirel Rădoi! După ce ieri, în jurul prânzului, Mihai a vrut să se sinucidă și s-a aruncat de la etajul patru al blocului în care locuiește, acum, el trece prin momente cumplite.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Mihai Rădoi se află în stare critică la Spitalul din Drobeta Turnu Severin și apropiații susțin că se zbate între viață și moarte! Bărbatul a fost operat, azi de dimineață, și se află în continuare în comă indusă. Inițial, el ar fi trebuit să fie transportat la o altă clinică, din Timișoara sau din București, la cererea expresă a rudelor, dar lucrul acesta a fost practic imposibil!

Citeste si: Ce spun vecinii lui Mihai Rădoi despre momentul în care s-a aruncat pe geam și care e starea de sănătate. Bărbatul are peste 100 de fracturi

Citeste si: Durere fără margini! Secretarul primăriei din Talpa a fost găsit spânzurat în magazia din curtea școlii

Citeste si: Prima declarație a lui Mirel Rădoi după ce fratele lui s-a aruncat de la etaj

Fratele lui Mirel Rădoi a fost sedat în spital! ”Trebuia liniștit”

Medicii au luat decizia de a-l băga direct în operație pe fratele fostului mare jucător pentru că, aseară, situația a fost chiar disperată! ”Mihai a fost la un pas de noapte, era agitat și delira. A fost nevoie de o sedare pentru a-l liniști și a-l ține într-o stare de acalmie.

În plus, de la cele 100 de lovituri, i s-a declanșat și hemoragia în zona bazinului, și se putea întâmpla chiar o tragedie! Din fericire, încet, încet, omul și-a revenit și, dimineață, a putut fi operat”, au dezvăluit persoane de la fața locului!

Fratele lui Mirel Rădoi a fost sedat în spital după ce s-a aruncat de la etajul 4 al blocului, în urma unor certuri conjugale cu soția. Originar din Turnu Severin, Nicușor a strâns câteva ”vizite”prin penitenciarele din străinatate încă de acum 14 ani, când a fost prins la furat, așa cum anuță presa locala. Norocul lui că, în 2011, judecătorii i-au admis o cerere de reabilitare, dar minunea nu a ținut mult! Trei ani mai târziu, bărbatul a fost condamnat iar, de data aceasta la 1 an și 6 luni de inchisoare, alături de alte două persoane, pentru trafic de țigări.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si