SUA a demarat deja un plan pentru vaccinarea copiilor cu vârste de 5-11 ani. Administrația Biden așteaptă doar aprobarea vaccinului Pfizer și BioNTech pentru această categorie de vârstă. Biden dorește ca procedurile de vaccinare să înceapă înaintea sărbătorilor.

Centre noi pentru vaccinarea copiilor

Administrația Biden dorește ca vaccinarea copiilor să fie un success, iar pentru asta a demarat proceduri pentru a înființa mai multe clinici în spitale, farmacii, și chiar școli.

Casă Albă așteaptă  o autorizaţie mai largă din partea Administraţiei pentru Alimente şi Medicamente din SUA. În acest sens o comisie se va reuni pe 26 octombrie.

Citeste si: VIDEO| Un avion s-a păbușit în Texas. Cele 21 de persoane de la bord reuşesc să iasă din aeronavă înainte ca aceasta să ia foc

28 de milioane de copii din Statele Unite ar putea primi vaccinul împotriva virusului SARS-CoV-2

"În cazul în care FDA şi CDC vor autoriza vaccinul, vom fi gata să administrăm vaccinurile", a declarat reporterilor coordonatorul reacţiei la Covid-19 a Casei Albe, Jeff Zients.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Vaccinul dezvoltat de Pfizer şi BioNTech este deja disponibil pentru copiii de 12-17 ani, iar companiile încă îl studiază pentru copiii mai mici de 5 ani, conform news.ro.

Directorul CDC, dr. Rochelle Walensky a afirmat că masca va fi purtată în școli, chiar dacă copiii vor fi vaccinați.

Tot el susține că media pe şapte zile a cazurilor de Covid-19 în Statele Unite a scăzut cu aproximativ 16%, iar media pe şapte zile a deceselor zilnice a scăzut cu aproximativ 3% până la 1.200.

Citeste si: Rusia atinge un nou record absolut de decese COVID


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si