Subiecte Admitere UMF Bucureşti 2022. Admiterea la Medicină 2022 de la UMF București va avea loc pe 24 iulie 2022, iar examenul va fi grilă.

Subiectele de admitere de la UMF București  le vom afla  duminică, 24 iulie, după încheierea examenelor.

Subiecte admitere UMF București 2022

Candidații vor specifica obligatoriu pe fișa de înscriere, precum și pe chestionarul de disciplină la alegere la care vor susține concursul de admitere.


La sfârşitul probei scrise, candidaţii predau chestionarul de concurs coordonatorului de sală şi semnează în tabelul de predare al acestuia. Caietul cu întrebări în posesia candidatului, cu excepția celor care se îngrijesc, indiferent din ce motiv, părăsesc sala înainte de finalizarea probei scrise.

Corectarea chestionarelor de concurs se realizează imediat după finalizarea probei scrise, în sala de concurs, în prezența candidatului și a unui martor (din rândul candidaților care semnează pe chestionar alături de candidat) prin citire computerizată (scanare) sau prin corectura manuală, în cazul imposibilității realizării corecturii electronice urmând, ulterior, reverificarea tot prin citire computerizată a rezultatelor. În urma reverificărilor, punctajele comunicate în sala pot suferi modificări. Pe durata corectării lucrărilor, candidații rămân pe locurile de stabilitate la intrarea în sală. Fiecare întrebare are un singur răspuns corect (materializat prin completarea integrală a căsuței
corespondente) pentru care se acordă un punct. Punctajul maxim al probei de concurs este de 100 puncte pentru facultățile de Medicină, Medicină Dentară și Farmacie. Punctajul se transformă în note. 

Nota minimă de admitere nu poate fi mai mică de 5 (cinci) sau decât un număr minim de puncte echivalente. Criteriul de clasificare este reprezentat de punctajul potrivit la proba scrisă. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Lista candidaților admiși se afișează în ordinea descrescătoare a punctajului stabilit și în locurile limitate ale bugetului acordat fiecărei facultăți în parte. Lista candidaților respinși se afișează în ordine alfabetică.

Rezultatele concursului de admitere devin definitive (finale) după soluţionarea contestaţiilor.

Citeste si:  Admitere liceu militar 2022-2023: Calendarul adaugarilor si examenelor

Contestațiile privind conținutul întrebărilor scrise sau corectitudinea grilei oficiale de răspunsuri se înregistrează la comisiile de admitere ale facultăților și se depun în termen de 2 ore de la finalizarea probei scrise. După acest termen nu mai este posibilă contestarea conținutului întrebărilor sau a corectitudinii grilei oficiale de răspunsuri.

Chestionarele de concurs constituie obiectul contestației privind verificările probei scrise (punctaj) se recorectează, prin citire computerizată (rescanare), în prezența candidatului care a depus contestația și comunicarea rezultatelor finale se face prin afișare, în termen de 24 de ore de la expirarea termenului de rezolvare a contestaţiilor.

După expirarea termenului de rezolvare și de răspuns la contestații, decizia comisiei de contestații privind rezultatul concursului de admitere este definitivă și nu mai poate fi modificată.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citeste si: Subiecte Admitere Medicină 2022: Cum vor arăta grilele din acest an pentru Medicină Generală, Stomatologie şi Farmacie?

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si