Subiecte Matematică simulare Evaluare Naţională 2021: Barem de corectare

Subiecte Matematică simulare Evaluare Naţională 2021: Barem de corectare. Marți, pe data de 30 martie, la ora 09:00 are loc proba scrisă la matematică, unul dintre cele mai importante teste în cazul elevilor din clasa a VIII-a din România.

Razvan Ilie, luni 29 martie 2021 , 21:18

Subiecte Matematică simulare Evaluare Naţională 2021: Barem de corectare
Subiecte Matematică simulare Evaluare Naţională 2021: Barem de corectare[Sursa foto: Unica.ro]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Subiecte Matematică simulare Evaluare Naţională 2021.

Elevii sunt nemulţumiţi de testele la Matematică, potrivit Antena 3. Subiectele pot fi subiect de scandal, având în vedere că elevii consideră testele de antrenament au fost extrem de grele, iar materia nu a fost recuperată în totalitate.

Subiecte Matematică simulare Evaluare Naţională 2021. În ultima perioadă s-a discutat despre faptul că sunt şcoli unde materia nu a fost predată în totalitate, iar copiii nu se consideră pregătiţi pentru simularea la Evaluarea Naţională din 2021, proba scrisă la Matematică.

Citeste si: Subiecte Matematică simulare Evaluare Naţională 2021: Baremul de corectare, pe EDU.ro

Subiecte Matematică simulare Evaluare Naţională 2021

Vezi mai jos ce subiecte au căzut azi la simularea de la Matematică- Evaluarea Națională 2021:

Subiecte Matematică simulare Evaluare Naţională 2021: Barem de corectare

Subiecte Matematică simulare Evaluare Naţională 2021. Luni, 29 martie 2021, a avut loc simularea la limba și literatura română pentru Evaluarea Națională la clasele de a VIII-a. Marți, de la ora 09:00, va avea loc proba scrisă la matematică. 

Subiectele de la Evaluarea Națională 2021 sunt concepute de Ministerul Educației, prin Centrul Național de Politici și Evaluare în Educației din subordinea sa.

Citeste si: Subiecte simulare Evaluare Naţională 2021 Matematică: Emoții mari pentru elevi

Potrivit regulilor de examen, subiectele trebuie să

fie în strictă concordanță cu programele pentru Evaluarea Națională, trebuie să aibă un nivel mediu de dificultate și să permită rezolvarea în 120 de minute.

Baremul de evaluare și de notare pentru fiecare subiect de examen este elaborat tot de CNPEE; baremele se publică pe edu.ro după desfășurarea fiecărui examen.

Iată ce subiecte au căzut la Matematică la Evaluarea Națională din iunie 2020:

Cum decurge simularea examenului de Evaluare Națională 2021

Elevii care vor participa la simulările de Evaluare Națională din anul acesta vor putea intra în școli până la ora 08:30, cel târziu, proba începând la ora 09:00, în clipa în care vin plicurile sigilate cu subiectele.

Pentru rezolvarea subiectelor, elevii vor avea la dispoziție 2 ore. Întreaga durată a examenului va fi supravegheată audio și video, la fel ca la probele originale de bacalaureat și evaluare națională.

De asemenea, evaluarea lucrărilor la Simularile Evaluării Naționale 2021 va fi făcută de doi profesori evaluatori. În situația în care nu sunt suficienți profesori de specialitate, în unitatea de învățământ, președintele comisiei de organizare a simulării examenelor naționale solicită comisiei județene sau a municipiului București nominalizarea unui profesor de specialitate din afara unității de învățământ, se arată în procedura de organizare transmisă

Citeste si: Rezultate simulare Evaluare Națională 2021: Când se anunță notele?

Când se publică rezultatele simulărilor la examenele naționale

Rezultatele obținute la simulările naționale nu se contestă, nu se afișează și nu sunt făcute publice, ele sunt analizate la nivelul fiecărei clase. Toate unitățile de învățământ elaborează și transmit la inspectoratul școlar un raport pe școală, iar inspectoratul școlar elaborează un raport pe județ/municipiu și îl trimite mai departe la Ministerul Educației. Raportul trebuie să includă și un plan de acțiune care cuprinde măsurile de monitorizare, control și remediere acolo unde se impune.

Când vor avea loc Evaluările Naționale pentru clasa a VIII-a

Calendarul Evaluării Naționale pentru absolvenții clasei a VIII-a, din anul școlar 2020-2021:

7- 11 iunie 2021- Înscrierea la evaluarea națională

22 iunie 2021- Limba și literatura română, probă scrisă

24 iunie 2021- Matematică, probă scrisă

25 iunie 2021- Limba și literatura maternă, probă scrisă

29 iunie 2021 (până la ora 14:00)- Afișarea rezultatelor înaintea contestațiilor

29 iunie 2021 (ora 16:00- ora 19:00)- 30 iunie 2021 (ora 8:00 – ora 12:00)- Depunerea contestațiilor

30 iunie – 4 iulie 2021- Soluționarea contestațiilor

4 iulie 2021- Afișarea rezultatelor finale după soluționarea contestațiilor


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Curs valutar BNR luni, 19 aprilie 2021: Euro crește, dolarul se prăbușește! Care sunt... Curs valutar BNR luni, 19 aprilie 2021: Euro crește, dolarul se prăbușește! Care sunt noile cotații
spotmedia.ro
Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
b1.ro
Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si