Sucurile racoritoare provoaca dependenta. Avertismentul medicilor: aceste bauturi sunt extrem de periculoase
Trei- patru zile sunt suficiente pentru ca micuţii să devină dependenţi de gustul dulce al sucurilor. Marele pericol e că multe băuturi din comerţ conţin o listă lungă, dar mai ales periculoasă, de chimicale care îi pot îmbolnăvi. Ce soluţii avem, aflaţi din materialul următor! ##VIDEO26706##

Ambalate in sticlute, peturi sau cutii atractive si extrem de gustoase, racoritoarele cu aroma de portocale, mere, piersici, sau cirese sunt un magnet pentru copii.
-Iti plac sucurile? Da, imi plac. Imi place de piersici, de mere si de portocale.
Asa ajung specialistii sa aiba in evidenta din ce in ce mai multi copii supraponderali sau care se plang de tot felul de afectiuni digestive. Cu totii au ceva in comun- bauturile dulci.

In magazine gasim zeci de sucuri destinate copiilor, care contin cantitati importante de zahar, coloranti si conservanti. Vom face un mic experiment sa va aratam ce contine unul dintre aceste sucuri pe care le gasim in magazine.
Cele mai multe sucuri destinate copiilor contin cantitati importante de zahar, indulcitori artificiali, coloranti si conservanti.

Dr. OANA DUMITRACHE: Acel E211, benzoat de sodiu, care este prezent in toate bauturile creeaza dependenta, dar mai are un efect- creeaza distructii la nivel celular.
Cat de rar se poate sau si mai bine deloc. Este mesajul doctorilor adresat nu doar copiilor, ci si adultilor dependenti de aceste bauturi.
Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri
Citeste si: „Ascult muzica noastră și plâng” Cristina Ciobănașu nu poate uita ce a trăit cu Vlad Gherman- wowbiz.ro


