Dupa moartea Ilenei Sararoiu, vaduvul ei, Mircea Cimpeanu, si-a refacut viata alaturi de Maria Ciobanu, cantareata de muzica populara care ii era prietena buna disparutei. Cei doi si-au plans pe umar unul altuia pana au constatat ca se inteleg si se potrivesc. Ei si-au unit destinele pentru totdeauna, in ciuda dezaprobarilor venite din partea familiei Sararoiu si a pritenilor comuni.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Se spunea ca as fi avut o relatie cu el inca dinainte sa se prapadeasca Ileana... Nimic n-a fost adevarat... Dumnezeu imi e martor. Nici nu m-am gindit vreodata ca eu ma voi marita cu acest om. il luam la nunti, pentru ca avea statie si masina, ca sa-i mai ocup timpul, pentru ca suferea cumplit. Mai ales ca ei s-au iubit foarte mult.

Cind eram la Tel Aviv, Ileana imi spunea: «Sa dea Dumnezeu la toate femeile barbat ca al meu!» si avea dreptate, fiindca este un sufletist... Daca Dumnezeu mi-l scotea in cale de la inceput, n-as fi avut atitea necazuri...

Ileana a murit in 1979, iar noi sintem impreuna din 1981. Eu am iubit-o atit de mult pe Ileana, incit cu greu i-am acceptat lui Mircea cererea in casatorie", a declarat Maria Ciobanu, potrivit jurnalul.ro. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si