Surpriză totală din partea lui Alexandru Cumpănașu! La ultima discuție cu fanii, unchiul Alexandrei Măceșanu a strecurat și câteva fotografii de familie FOTO

Alexandru Cumpănașu intră seară de seară în dialog cu fanii săi virtuali, cu care abordează diverse teme actuale.

Petru Luca, luni 23 septembrie 2019 , 09:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Alexandru Cumpănașu intră seară de seară în dialog cu fanii săi virtuali, cu care abordează diverse teme actuale. Unchiul Alexandrei Măceşanu, fata ucisă la Caracal de Gheorghe Dincă , a revenit în prim-plan în urma tragicelor evenimente, el fiind un fel de purtător de cuvânt al familiei îndoliate. Despre Cumpănaşu s-a scris şi în octombrie 2018, când s-a însurat cu iubita sa, Simona Baltag. ”Alexandru Cumpănașu, președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României (CNMR), s-a căsătorit cu aleasa inimii sale în cursul zilei de duminică. Alexandru Cumpănașu și partenera sa, Simona-Gabriela, au devenit, de duminică, soț și soție. Și-au unit destinele, într-o ceremonie emoționantă, la o biserică din București. Este primul pas. Este pentru toată viața. Este cu tot sufletul și din tot sufletul", au transmis cei doi.”, a relatat atunci presa. 

Zilele trecute, cu ocazia unui live care a strâns iarăși sute de mii de vizualizări, Cumpănașu a publicat și un set de poze artistice cu soția sa, Simona, la care a atașat și următorul text pe contul său de Facebook. 

”UN PRESEDINTE TANAR PENTRU UN VIITOR NOU SI SIGUR! Dragi români, candidez pentru funcția de Președinte al României pentru că am atât VIZIUNEA, MOTIVAȚIA, ENERGIA și TINEREȚEA necesară, cât și COMPETENȚA constituțională solicitată. Nu este însă suficient niciodată pentru un candidat care aspiră la funcția de Președinte al țării să se prezinte sine. Întotdeauna contează FAMILIA sa. Un președinte nu este un robot, oricât ar încerca să ne convingă CANDIDAȚII SISTEMULUI. Este OM, cu bune și cu rele. De aceea este important să-i cunoști viața și familia înainte de a-i acorda sprijinul. Viața unui președinte este influențată precum viața fiecăruia dintre noi de cele mai mici lucruri. Astăzi v-o prezint pe soția mea Simona, o femeie discretă, profesionistă, luptătoare, loială și care mi-a fost alături în toată această bătălie împotriva clanurilor mafiote. Nu a dat un pas înapoi, nu a vrut să iasă în evidență, mi-a fost alături și m-a susținut cu tot ce a putut. Cred că a venit momentul să avem un Președinte de 40 ani și un cuplu tânăr care să poată comunica, gândi, transmite spre viitor, spre acțiune. Nu spre comoditate și indiferență. Este șansa unui viitor TÂNĂR, dar profesionist. În care să ne știm COPIII în siguranță! Am 3 copii la 38 ani și îmi doresc să mai pot avea. România are nevoie de oameni care știu să-și crească copiii și să îi pună pe primul loc în viața lor. Haideți să dăm o șansă României să meargă spre VIITOR, NU spre TRECUT. Trecutul ne-a condus destul!”, a notat Alexandru Cumpănașu, care și-a minifestat dorința de a candida la funcția supremă în stat. 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si