Dj-ul numărul unu în lume, Martin Garrix, revine anul acesta la Untold. Este unul dintre cei mai așteptați artiști din lumea muzicii electronice, cu o mulțime de fani și în România. Line-up-ul festivalului este completat de alți dj-i cunoscuți la nivel mondial: David Guetta, Alesso, Kashmir și Salvatore Ganacci.

Citește și: VIDEO| Zile și nopți de neuitat, la Massif

Festivalul ”Untold” va avea loc în perioada 3-6 august

Organizatorii vor mai anunța un invitat surpriză, care pregătește un show special pentru Untold. Astfel, interesul pentru festival este tot mai mare, iar abonamentele se vând extrem de rapid.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

”Festivalul va fi sold-out, fără îndoială, undeva la finalul lunii mai. Așa că pentru a vă asigura un abonament la festival ar fi bine să vă grăbiți, pentru că după ce festivalul va fi sold-out la abonamente vor mai exista variante de a cumpăra bilet de o zi, dar experiența completă e de 4 zile.”, spune directorul de comunicare Untold.

Cel mai așteptat festival al anului va avea loc în perioada 3-6 august la Cluj-Napoca.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si