După un meci tensionat, cu răsturnări fantastice de situație, consiliul a reprezentat un prilej numai bun pentru reproșuri și acuzații, în echipa albastră. Adriana Popescu a întrunit cele mai multe voturi din partea colegilor, devansând-o pe Emanuela Huruială la un singur vot.

SURVIVOR. Adriana și Lola, nominalizate pentru eliminare

Principalul reproș din partea coechipierilor a fost apropierea de Lola Crudu, aflată a doua oară la duel.

„Inițial am fost foarte supărată, doar că ei m-au votat pe mine să învăț ceva despre ceea ce am făcut pe insulă …. Îmi doresc să rămân în această competiție.

Pentru fetița mea am venit la Survivor România. (…) Dacă voi rămâne, voi fi o altă Adriana, cea de la început. (...)Îmi reproșez că am ascultat pe cine nu trebuia. Sper să îmi revin, să fiu cea de la începutul competiției", au fost cuvintele pline de regret ale războinicei.

SURVIVOR. Adriana și Lola, nominalizate pentru eliminare

SURVIVOR. Adriana și Lola, nominalizate pentru eliminare

Lola Crudu, a doua războinică trimisă în fața publicului, a declarat că strategia colegilor săi este ca o lovitură sub centură pentru ea, în ultimul timp cele doua nominalizate petrecând mult timp împreună.

Citeste si: Razboinicii au decis! Pe cine au mai nominalizat pentru eliminare, alaturi de Lola! Iata cum le puteti vota pentru a ramane la "Survivor Romania"

„Mi-am dorit să ma duelez cu un Faimos. Am ajuns, din păcate, să mă duelez cu cineva care îmi este foarte drag. Adriana este un exemplu de mamă eroină, mamă leoaica, mamă urs, și voi lua exemplu de la ea.

Mă voi duce acasă și voi face copii, este noul scop în viața mea acum", a spus Lola, dupa aflarea numelui adversarei sale, pentru eliminare.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Rețetă negresă. Prăjitura de post a bunicii, gata în 15 minute

„Războinicii” Andrei Ciobanu și Andy Constantin, fermitate în decizii

SURVIVOR. Adriana și Lola, nominalizate pentru eliminare


Andrei Ciobanu și Andy Constantin, cei doi lideri ai echipei albastre, au explicat decizia de a o vota pe Adriana.

Citeste si: Doi Razboinici propusi spre eliminare la “Survivor Romania”. Faimosii, doua victorii consecutive

„Cred că Adriana a făcut o mică greșeală într-un moment de slăbiciune, când a crezut că echipa a înlăturat-o, ceea ce nu s-a întâmplat. Personal am votat Adriana, pentru că vreau să învețe ceva din asta. Este o fată bună, puternică.

Citeste si: Angajatul Termoenergetica rănit în timp ce lucra la înlocuirea unor conducte în sectorul 6 al Capitalei a murit

Vreau să îi spun că echipa nu a îndepărtat-o, trebuie sa fie puternică. Din ce știu eu, și s-a văzut ieri la consiliu, a susținut-o pe Lola. Nu este un lucru rău, dar nu a avut prea multă încredere în ea. Ăsta este motivul pentru care a fost nominalizată", a precizat Andrei Ciobanu.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

SURVIVOR. Adriana și Lola, nominalizate pentru eliminare

„Mi se pare ciudat cum, de o săptămână, Lola o admiră așa de mult pe Adriana, mai ales că săptămâni bune, de când suntem aici, nici nu îi cunoștea povestea.(...) Mi s-a părut că într-o săptămână a lucrat cineva la psihicul ei (n.r. Adriana). Toate aceste idei au fost strecurate, însămânțate la momentul oportun, când ea era vulnerabilă. Am decis să fac un pas în spate, este decizia Adrianei de cine să asculte sau nu. Nu pot să influențez un om să-și aleagă destinul(..).

Adriana în momentul ăsta învață o lecție dură de la viață", a adaugat Andy Constantin.

În tabăra „Faimoților” se pare că lucrurile s-au rezolvat și tensiunile au dispărut, echipa reușind performanța de a câștiga șase meciuri consecutive de eliminare. Bonus, seara trecută, cei din echipa roșie au câștigat și o ieșire de pe insulă, într-un loc exotic unde vor avea parte de un mic dejun copios.

Dacă vor reuși „Faimoșii” să păstreze calmul în echipă, și dacă „Războinicii” vor depăși tensiunile din propria tabără, vedeți urmărind sâmbătă, începând cu ora 20.00, într-o nouă ediție Survivor România, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si