”În contextul anchetei epidemiologice care este desfăşurată în acest moment în legătură cu femeia de 42 de ani din Bucureşti, confirmată cu coronavirus (COVID-19) în cursul zilei de 8 martie, sunt desfăşurate verificări cu privire la posibili contacţi ai persoanei din rândul personalului care desfăşoară activităţi în clădirea Guvernului României”, anunţă Grupul de Comunicare Strategică.

Primarul Capitalei: Fiul bucătăresei de la Guvernul României este suspect de infecție cu noul coronavirus

Despre un posibil caz de infectare cu coronavirus în interiorul Guvernului a vorbit astăzi și primarul Capitalei, Gabriela Firea.

„Este suspect băiatul unei doamne bucătărese de la Guvernul României. Vă dați seama ce impact. Pentru că doamna bucătăreasă a fost în bucătărie, nu cred că a avut mijloace de protecție decât cele normale, nu ceva special și a pregătit mâncarea pentru angajații Guvernului și pentru demnitari”, a spus Gabriela Firea în conferință de presă.

Aceasta consideră, în acest context, că nu este de părerea că situația impune relaxare, ci mai degrabă acțiune, pentru limitarea răpândirii coronavirusului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o atingă- wowbiz.ro

„Nu cred că trebuie să le dăm crezare celor care spun să fim foarte relaxați și foarte liniștiți.

Nu trebuie să ne panicăm, nu trebuie să creăm psihoze nu trebuie să fim fataliști, dar sub nicio formă nu cred că este de condamnat faptul că vrem să luăm măsuri”, a mai spus Firea.

coronavirus guvern
coronavirus guvern

De asemenea, reprezentanţii grupului precizează că s-au luat măsuri preventive în acest caz, fiind limitat orice contact cu terţe părţi pe care l-ar fi putut avea două dintre persoanele despre care s-ar putea considera că au contact cu femeia de 42 de ani, solicitându-li-se să rămână la domiciliu împreună cu familia, scrie news.ro.

În Bucureşti sunt două cazuri de coronavirus, o femeie de 42 de ani şi un bărbat de 49 de ani.

coronavirus guvern
coronavirus guvern

Citeste si: Se închid mall-urile de teama coronavirusului? Raed Afarat, declarații de ultimă oră

Citeste si: Se închid sau nu școlile din cauza coronavirusului? Firea: Putem să fim preventivi, responsabili şi înţelepţi, să închidem şcolile şi grădiniţele

Citeste si: BREAKING NEWS! Gabriela Firea cere închiderea școlilor

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si