Sute de bucureșteni stau în continuare în frig! Avaria la rețeaua RADET nu a fost rezolvată nici acum

Peste 100 de clădiri din capitală sunt şi în acest moment fără căldură din cauza avariilor RADET. Reţeaua de termoficare veche de peste 50 de ani cedează în fiecare zi, iar numărul defecţiunilor depăşeşte capacitatea de intervenţie a angajaţilor! În tot acest timp, oamenii tremură de frig în apartamente!

G.S., miercuri 19 decembrie 2018 , 20:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

O lucrare de maxima importanta care nu poate fi amanata e vitala pentru cartierele, Colentina, Baneasa si Fundeni. Asta scria astazi pe un panou din cartierul....Rahova! Mai mult de 60 de blocuri au fost afectate de lipsa agentului termic doar in sectorul 5!

RADET este in prezent in insolventa, iar aceasta situatie dezastruoasa a fost cauzata si de neplata la timp a subventiilor promise de Guvern si Primaria Capitalei, ceea ce a dus la acumularea de penalitati a societatii de termoficare.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Cine o acuză pe Elena Marin că se victimizează? Faimoșii au pus-o la zid: „Pisica... Cine o acuză pe Elena Marin că se victimizează? Faimoșii au pus-o la zid: „Pisica blândă zgârie rău!” Ce discuții au fost în tabăra Faimoșilor după consiliul de nominalizare?
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si