Dacă ești în punctul în care trebuie să alegi acoperișul ideal pentru casa ta sau pur și simplu vrei să înlocuiești vechea învelitoare cu una modernă, descoperă din următoarele rânduri cele mai importante elemente pe care să le iei în considerare cand vine vorba de tabla dublu faltuita!

Tabla dublu fălțuită – ce o recomandă?

Impactul vizual este primul lucru care te poate atrage sau nu la o învelitoare.

În acest sens, este bine să știi că tabla dublu fălțuită este interesantă că design, oferind oricărui tip de imobil un plus de personalitate. O poți utiliza atât pentru o casă deja construită, cât și pentru un imobil nou, astfel încât să conturezi imaginea de ansamblu pe care ți-o dorești, în funcție de ferestrele de care dispui, de nuanță și textura decorativei, dar și în funcție de ușa de exterior pe care o ai.

Uită de străpungeri

Dacă atunci când optezi pentru țiglă ceramică ori tablă clasică pentru acoperiș, în timpul montajul specialiștii trebuie să străpungă acoperișul pentru a fixa elementele învelitorii, tabla dublu fălțuită te scapă de această problemă. De ce? Acest produs poate fi montat ușor, fie cu ajutorul unor cleme speciale, fie printr-un sistem de tip click. Întrucât tabla dublu fălțuită nu este străpunsă, durata ei de viață crește considerabil și poate ajunge chiar și până la 20 de ani.

Citeste si: TOP 4 RECOMANDĂRI de amenajare a curții casei tale – Cum să te bucuri de relaxare și confort în același timp

Îmbinări ermetice

Un alt aspect important, pe care este bine să-l iei în calcul în privința tablei dublu fălțuite este acela că ea este sigilată perfectă, având îmbinări ermetice. Indiferent de condițiile meteo, nu vei întâmpină probleme și te poți bucura mai ușor de un acoperiș de calitate!

Rezistența la condiții meteo extreme

În general, vântul puternic, ninsorile și ploile abundente, dar și condițiile meteo extreme sunt principalii factori care pot dăuna unui acoperiș. Datorită modului în care este realizată, tabla dublu fălțuită rezistă extrem de bine, indiferent de vremea de afară și își păstrează aceleași proprietăți ca la început o perioadă îndelungată.

O gamă largă de culori

Din punct de vedere cromatic, atunci când îți dorești tabla dublu fălțuită poți să alegi dintr-o varietate de culori frumoase. Maro, negru și gri antracit sunt doar 3 dintre opțiunile spre care te poți îndrepta, cu mențiunea că acestea pot fi lucioase sau mate, în funcție de planul pe care îl ai în minte, dar și în funcție de imaginea de ansamblu pe care vrei să o obții.

Primești garanție clasică, dar și garanție extinsă

Nu în ultimul rând, este bine să iei în considerare și faptul că te poți bucura de 2 tipuri de garanții atunci când investești într-o învelitoare nouă: o garanție pentru produsele pe care le alegi și o garanție extinsă, pentru montaj. Este important să știi că ai la dispoziție ajutor, dacă este nevoie, iar o firma de top îți va oferi întotdeauna servicii de calitate din toate punctele de vedere.

Citeste si: Decorarea dormitorului: 7 obiecte de care ai nevoie

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Acopero pune preț pe calitate, pe fiabilitate, dar și pe serviciile pe care le oferă. Accesând site-ul deja menționat, vei găsi aici produse diverse, dar și posibilitatea de a obține sprijin când vine vorba despre montaj tablă fălțuită. În urma unei măsurători atente, vei primi la adresa indicată cantitatea de tablă de care ai nevoie, iar experții se vor ocupa de partea de montaj în cel mai scurt timp cu ustensilele potrivite. Ulterior, vei avea parte de tot confortul pe care îl meriți acasă!

Date de contact:

E-mail: [email protected]

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Telefon: 0749.266.014


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si