Un tânăr de 23 de ani din județul Neamț a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce şi-a agresat unchiul, în vârstă de 79 de ani şi a spart geamurile casei acestuia, după care i-a amenințat pe polițiștii chemați să intervină.

Citește și: Cine sunt cei care au atacat-o pe Conchita de România? Ea a dezvăluit detalii neștiute: „Niște interlopi foarte cunoscuți”

IPJ Neamţ anunţă, miercuri, că poliţiştii din cadrul Secției de Poliţie Rurală Bicaz au fost sesizați de către un bărbat de 79 de ani, din Hangu, cu privire la faptul că a fost agresat de către nepotul său.

Ce au transmis polițiștii

„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, din primele cercetări rezultând faptul că, la data de 21 aprilie, în jurul orei 20:00, pe fondul unui conflict spontan şi al consumului de băuturi alcoolice, un tânăr de 23 de ani, din aceeaşi localitate ar fi exercitat acte de violenţă împotriva unchiului său şi ar fi provocat distrugeri ale ferestrelor imobilului acestuia. La intervenția poliţiştilor, pentru aplanarea situației conflictuale, acesta ar fi adresat amenințări cu acte de violenţă poliţiştilor, aceștia procedând la imobilizarea acestuia şi conducerea la sediul unității de poliție”, a precizat IPJ Neamţ.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- „Acest copil nu a avut curajul să spună părinților ce trăiește. A fost șantajat și amenințat”. Fenomenul de bullying face ravagii în rândul copiilor/ Mesajul disperat al unui părinte

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de violenţă în familie, distrugere, amenințare şi ultraj.

El a fost prezentat apoi instanței care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Citește și: Un bărbat a fost arestat după ce a agresat un român în fața unui magazin alimentar

Poliţiştii au fost anunțat marți, despre o altă faptă pe care ar fi comis-o tânărul arestat. Astfel, este el acuzat că în noaptea de 16/17 aprilie ar fi tâlhărit un tânăr de 23 de ani din Hangu. El este anchetat şi pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Citește și: Ionuț a murit măcinat de durerea pierderii soției sale, care și-a dat ultima suflare după ce i-a adus pe lume cel de-al doilea copil: „Se va întâlni cu ea sus în ceruri”. Familia și prietenii se pregătesc să-l conducă pe ultimul drum


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si