Un tânăr din Timișoara a trecut prin clipe cumplite. El a ajuns de urgență la spital după ce a contactat virusul COVID-19, în Italia. Le-a spus atunci medicilor că el nu s-a vaccinat şi că nici nu crede în boală. După ce a stat trei săptămâni la Terapie Intensivă, îi îndeamnă pe toţi să se imunizeze.

Citeste si: Primul focar de coronavirus din valul 4

Ce a transmis tânărul infectat cu Sars-Cov-2

„Am crezut că o să mor în fiecare zi>. Afirmaţia tulburătoare îi aparţine unui tânăr în vârstă de 34 de ani care, timp de aproape trei săptămâni, a fost intubat în vreme ce se afla internat în Secţia de Terapie Intesiva a spitalului nostru. Tânărul, care nu este vaccinat, s-a infectat cu Sars-CoV 2 pe când se află în vacanţă în Italia" se arată într-un comunicat de presă, de luni, al Spitalului de Boli Infecţioase Timişoara.

Citeste si: Doi copii mici, internaţi în stare gravă cu coronavirus. Ce greșeală au făcut mamele lor

tânăr timișoara în stare gravă covid 19
Pandemia COVID-19 în România.[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Zile întregi, pacientul şi-a administrat singur un tratament cu vitamine, iar când şi-a dat seama că nu mai poate respira s-a prezentat la spital. Gradul de afectare pulmonară era în acel moment de 80 la sută.

Citeste si: VIDEO| Cea mai neagră zi a verii. Nou record de infectări în valul 4 al pandemiei

A fost necesară intubarea acestuia pentru a-l putea salva.

Timişoreanul le-a spus medicilor că nu s-a vaccinat pentru că nu a crezut că ar putea face vreodată o formă severă de COVID 19.

„Fiecare decide pentru viaţa lui, dar am văzut acum, pe propria piele, că e mai bine să te vaccinezi, decât să nu o faci şi să ai o formă atât de gravă. E mai bine să te vaccinezi decât să îţi pui viaţa în pericol”, a mărturisit tânărul pacient aflat încă pe patul din Secţia de Terapie Intensivă.

Medicii de la ATI l-au salvat pe bărbat. Datorită echipei conduse de dr. Mirela Porosnicu, care timp de trei săptămâni a luptat continuu, tânărul a fost salvat. Vor trebui să treacă luni bune, însă, până când îşi va reveni în totalitate.

Citeste si: Carmen Harra, predictii pentru vremuri grele! Cat va mai dura pandemia de coronavirus?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si