Târgul de Crăciun Bucureşti 2021: Când se deschide Bucharest Christmas Market

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, a făcut precizări în ceea ce privește organizarea și desfășurarea târgurilor de Crăciun din București de anul acesta.

Author: Catalina Popa marți 16 noiembrie 2021 , 06:13

 Târgul de Crăciun Bucureşti 2021

Târgul de Crăciun Bucureşti 2021

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

UPDATE: Târgul de Crăciun București se deschide pe 26 noiembrie, în Piața Universității!

În perioada 26 noiembrie – 26 decembrie 2021, pe esplanada cu statui din Piața Universității, Primăria Municipiului București, prin CREART – Centrul de Creație, Artă și Tradiție, va deschide târgul simbol al Capitalei- Bucharest Christmas Market, eveniment care își propune să readucă spiritul sărbătorilor de iarnă în inima orașului.

În ce condiții se va organiza târgul de Crăciun din Capitală

„Vom avea. Depinde, bineînţeles, de condiţiile de siguranţă sanitară. Vom avea nişte târguri de Crăciun care vor aduce bani la municipalitate şi nu vom cheltui. Pe de o parte, vrem să aducem nişte operatori privaţi cărora să le închiriem astfel încât să organizeze ei singuri – şi există nişte tarife de închiriere care sunt votate de Consiliul General.

Pe de altă parte, pe târgul pe care noi vrem să îl organizăm la Piaţa Universităţii vom lua bani din închirierea acelor căsuţe în care se vând diverse”, a transmis Nicușor Dan.

Citeste si: Duminica, de la ora 11:00, in emisiunea "Apel la consilier", cu Eva Pavel, Catalin Botezatu a apelat la consilierea specialistilor medicali din strainatate, in cazul unor probleme de sanatate cu care se confrunta

 Târgul de Crăciun Bucureşti 2021

Târgul de Crăciun Bucureşti 2021

Cand se aprind luminitele de Craciun in Capitala

Nicuşor Dan a declarat în august că, în acest an, luminiţele de Crăciun nu vor mai fi la fel de numeroase ca în anii precedenți, dar s-ar putea să fie posibilă organizarea târgurilor de Crăciun, dacă situația epidemiologică permite acest lucru. După cum știm, anul trecut, târgul de Crăciun nu a mai putut fi organizat din cauza pandemiei de COVID-19.

Citeste si: Calendar ortodox 13 noiembrie 2021. Sărbătoare mare pentru creștini. Ce sărbătoare este sâmbătă?

„Foarte puţine, pentru că este mult mai important să alocăm banii pentru acele chestiuni serioase care

să diminueze traficul, să diminueze poluarea, să crească confortul în ceea ce priveşte încălzirea. În schimb vrem – bineînţeles toate astea sunt cu dacă, pentru că suntem în pandemie – am vrea să organizăm mai multe târguri private de Crăciun în care bucureştenii să poată să simtă bucuria sărbătorilor. Dacă regulile sanitare ne vor permite”, a declarat primarul Capitalei, Nicușor Dan.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si